Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

To ολο στησιμο των video settings "εσπασε" σε 2 tabs τα οποια "σπανε" σε αλλα 2 επιμερους.

Τα ηθελα "ολα σε ενα νοικοκοιρεμενα" οπως πριν.:p

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ
Link to comment
Share on other sites

driver για εναλλαξιμα γραφικα?για την τελευταια εκδοση εννοω την 12,4 η 12,5 οποια ειναι. ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα και με ειχατε βοηθησει γιαυτο αποφασισα να σας εμπιστευτω ξανα. η εκδοση που εχω τωρα ειναι η 12,3

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν σύντροφοι, ένα bug που ανακάλυψα τόσο στον 12.4 Official όσο και στον 12.5 Beta, που όμως δεν υπάρχει στον 12.3:

Το PCάκι στο σαλόνι έχει την E-350 ADM APU. Είπα από 12.3 να του περάσω 12.5, μια και είναι γενικά τόσο καλύτεροι, χωρίς να ξέρω αν πρέπει σε αυτό το σύστημα να περιμένω κάποια διαφορά (πρέπει atiman?).

Στο σύστημα αυτό χρησιμοποιώ ως βασική πηγή ήχου την HDMI έξοδο και τα ηχεία της τηλεόρασης, αλλά επειδή είναι και κατεβαστήρι, πολλές φορές η τηλεόραση κλείνει ενώ το σύστημα παραμένει μονίμως ανοιχτό. Παρατήρησα λοιπόν ότι αν άνοιγα το pc με την τηλεόραση κλειστή ή αν έκλεινα την τηλεόραση ενώ το pc ήταν ανοιχτό, όταν άνοιγα πάλι την τηλεόραση, ήχος δεν έπαιζε και το AMD HDMI Output στα Playback Devices ήταν Disabled και παρέμενε έτσι μέχρι να κάνω επανεκκίνηση με την τηλεόραση ανοιχτή.

Όπως είναι κατανοητό, αυτό δεν είναι καθόλου πρακτικό. Ως εκ τούτου δοκίμασα τους 12.4 αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Με τους 12.3, λύθηκε και το σύστημα λειτουργεί όπως παλιά, δηλαδή το AMD HDMI Output δεν απενεργοποιείται.

Ψάχνοντας στο google για παρόμοιες καταστάσεις είδα ότι παλιότερα ήταν συχνό πρόβλημα και μάλιστα υπάρχει κάποιο αρκετα ακριβό hardware device που κρατάει τις HDMI ενεργές για να λύνει τέτοια θέματα. Ελπίζω να μην οδηγηθούμε σε τέτοιες λύσεις και η AMD να λύσει το πρόβλημα στους Official 12.5.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ένα bug που ανακάλυψα στους 12.2, 12.3 και συνεχίζει στον 12.4, είναι ότι αμέσως με το 1ο reboot, ψάχνει το OpenCL.dll και δεν το βρίσκει. Κάνει τα ίδια φυσικά σε κάθε reboot. Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση, εγκατάσταση από πάνω, repair, clean install και format. Τα ίδια :wall:

Link to comment
Share on other sites

Ημουν με τους 11.11 + 5850CF (αφου δουλευαν ολα τελεια δεν ειχα λογο να τους αναβαθμισω μιας που στις 5850 δεν παιζει να κερδιζεις σε αποδοση πλεον)

Τωρα με μια 6990, εβαλα τους 12.3 και παρατηρησα οτι επανηλθε ενα προβλημα overscan που ειχα να δω παρα πολλα χρονια... Στην τηλεοραση (Samsung 40" συνδεδεμενη με mini-DP-->HDMI) σε dual monitor - extended desktop, εχει overscan και η επιλογη για scaling για να την φερω στα ισια της οπως εκανα παλια ειναι grayed out....

Δεν μου εχει ξανατυχει να ειναι grayed out οι επιλογες scaling... Καμμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

ρε παίδες έχετε καμιά ιδέα για το παρακάτω θέμα; (το ποστάρω εδώ γιατί νομίζω ότι είναι θέμα οδηγών...μπορεί και Bios...μπορεί και απλά μλκια του προγράμματος 3dmark11)

μετά από αγώνα με τον @atiman κατάφερα και έβαλα ολόσωστα το catalyst official 12.4...

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824-25.html#post1063246631

To πρόβλημα είναι ότι το futermark 3dmark11 δείχνει στο τέλος του benchmark ότι η κάρτα μου έχει ΜΟΝΟ 1024mb μνήμη...

AMD Radeon HD 7950 video card benchmark result - AMD FX-8120,MSI 990FXA-GD80 (MS-7640) score: P6147 3DMarks

νσ σνησυχήσω ή όχι; το Gpu-z Και το gta4 δείχνουν ότι έχω 3gb Κανονικά...

α ναι..και λέει ότι και ο driver Δεν είναι approved...και ας λέει τα συγκεκριμένα πράματα

Driver Approval Process Overview

The Driver Approval process has been established to help the users of 3DMark products to produce accurate, repeatable and comparable results with different hardware configurations. An approved driver version has been tested by Futuremark to test its compatibility with the 3DMark version used and verify that the test workloads are being run as specified and unaltered. Performance evaluations and comparisons based on 3DMark results can only be done with data produced with approved driver versions.

This page lists the latest approved drivers for all supported benchmarks.

3DMark 11

3DMark 11 Driver Approval Policy

AMD/ATI

Radeon HD 7000, HD 6000 and Radeon HD 5000 series:

Catalyst 12.4

Έγινε επεξεργασία από tavliban
Link to comment
Share on other sites

Σε κακή μέρα διάλεξα να βάλω τους 12.4

το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος αλλά δεν θυμάμαι που

προσωρινά το ηχοσύστημα είναι εκτός για επισκευή και είμαι με την tv για τον ήχο. αφού την έκλεισα να πάω να φάω όταν γύρισα μ έλεγε unplugged το hdmi:getlost:

κάνα fix γι αυτό έχει βγει?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.