totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 Έκανα ghost τον σύστεμ ντισκ με τον Ghost το δέκα επιλέγοντας κατ' ευθείαν αντιγραφή.Κανονικά μπαίνει στα XP με τον νέο δίσκο αλλά μόλις κάνω LOG ON αμέσως με κάνει LOG OFF. Δεν βλέπω καθόλου desktop μόνο ακούω τους ήχους, in και out. Έχει κανείς καμία ιδέα;
astrolabos Ιούνιος 12, 2006 #2 Ιούνιος 12, 2006 Αυτό ακριβώς είχα πάθει και εγώ με μία διαφορά όμως. Τον ghosted δίσκο τον είχα βάλει σε σύστημα με διαφορετική μητρική από αυτή που είχα πάρει ghost η οποία είχε το ίδιο chipset όμως. Λύση δε βρήκα πάντως.
totally_wired Ιούνιος 13, 2006 Author #4 Ιούνιος 13, 2006 Ναι...Ψάχνοντας στο Internet έβγαλα 2 συμπερασματα...Α. ότι λύση δεν υπάρχει με το υπάρχον ghost... Θα πρέπει λέει να βγάλεις το system restore... (:S) και να ξανακάνεις ghostB. ότι norton ghost GTPΤελικά αγόρασα νέους δίσκους και έβαλα fresh installation...
yanni Ιούνιος 13, 2006 #6 Ιούνιος 13, 2006 Κάποιος περιορισμός ασφαλείας πρέπει να είναι των windows. Το έχω δει σε 2000 και image από acronis.Νομίζω αν είναι διαφορετικά τα partitions ή τέλος πάντων το partition των windows το κάνει αυτό. Αν π.χ. είχες τα windows στον δεύτερο δίσκο και τώρα ο δίσκος που τα έχεις είναι ο πρώτος στο σύστημά σου.πάντως ούτε και εγώ είχα βρει κάποια λύση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.