Jump to content

Bixla in my stacker (η επιστροφή της βρώμας)

aristos87

Recommended Posts

Posted

Με την ευκαιρία της ανακατασκευής

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28123

.... Εφτιαξα και αυτό το thread

Μερικές φωτός απο τις ανακατασκεύες κατα καιρούς... Για να δείτε τι τραβάει ένα τέτοιο σύστημα ανα 6 μήνες!

Σκόνη....

PC193078.jpg

κι'αλλη σκόνη...

PC193097.jpg

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ!!!

PC193083.jpg

πήξαμε...

PC193079.jpg

Βρώμα στους σωλήνες και ο άερας που πήρε το "κλειστό" κύκλωμα...

P6114420.jpg

Σκόνη ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ!!

PC193081.jpg

ΚΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!

P6134429.jpg

ΑΥΤΑ! :D Αντε και καλό καθάρισμα σε σάς....

:whistling :whistling :whistling

Posted

Ναι στο πάτωμα... Αλλα νομίζεις οτι αν ειχα πουθενά αλλου το ψυγείο θα έπιανε λιγότερη σκόνη??? :p

Posted

Χαχαχα, έχουμε καταλήψεις και καθαρίζουμε το pc ε??

’στα να πάνε αρίστο, κι εγώ μια φορά το 2μηνο βάζω σκούπα :hehe:

Posted

Κάπως έτσι... Μιας και βάλαμε τανκ και μας ήρθε η όρεξη για upload φωτογραφιών... (να χαρώ το 1mbit της vivodi :p) είπα να κάνω ενα threadaki...

Posted

Ωχ και έχω να αγγίξω το δικό μου κάτι μήνες... Ποιός ξέρει τι σκόνη έχω να βγάλω κι εγώ σε λίγες μέρες...

Posted
Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 20:19]

Ναι στο πάτωμα... Αλλα νομίζεις οτι αν ειχα πουθενά αλλου το ψυγείο θα έπιανε λιγότερη σκόνη??? :p

οχι βεβαια το δικο μου το εχω πανω στο τραπεζι και εχει ρουφηξει

ολα τα ζουζουνια του σπιτιου:p απλα αν ειναι στο πατωμα

ξερεις η σκουπα τα ρουφαει ολα ^^

Posted

καλά ρε παλουκάρια γιατί δεν βάζετε φίλτρα στα ανεμιστήρια που εισρέουν αέρα μέσα στο κουτί?? Έχει αποτέλεσμα όχι μλκίες. Ένας φίλος μου μάλιστα για να γλιτώσει την αγορά φίλτρων για ανεμιστήρες έκανε πατέντα με καλτσόν. Αλλά καλύτερα τα ειδικά φίλτρα γιατί σίγουρα δεν θα μπουκώνει τόσο γρήγορα κ θα κρατάει καλύτερα τις σκόνες έξω απο το κουτί, λόγω το ότι είναι πιο χοντρό το υλικό

Posted
Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 22:06]

!!!!! ο επε3εργαστής τί κάνει κολλημένος πάνω στο block???

Λόγω της πάστας.

Posted
Αρχική απάντηση από DuKe

καλά ρε παλουκάρια γιατί δεν βάζετε φίλτρα στα ανεμιστήρια που εισρέουν αέρα μέσα στο κουτί?

Κόβουν κατά πολύ την ροή του αέρα

Posted

Προσωπικά με κάτι φίλτρα της Akasa είχα δει μια μικρή διαφορά αλλά και πάλι είχα αρκετή σκόνη μέσα. Και συνεπώς και πάλι δε γλιτώνεις το ξεσκόνισμα. Αφού έτσι κι αλλιώς μπαίνει σκόνη λοιπόν μέσα αλλά το φίλτρο μου κόβει ροή, τότε άφιλτρα εννοείται...

Posted

πωπω δικε μου τι σκονη ειναι αυτη????? :p :p

ποσες ωρες την μερα δουλευει το μηχανημα? το ανεμηστηρι στο cage των σκληρων εχει φιλτρο?

Posted

αντε βουτηξτε κανα καλτσον απο τη γκομενα και ριχτε μεσα το ψυγειο να δειτε τη ωραια δουλεια που κανει....ουτε ροη κοβει και κραταει σκονη.....

3-4μηνες δεν εχω κανει τπτ και ο υπολ ειναι σαν καινουργιος μεσα...

Posted

Ένα blower κοστίζει γύρω στα 15€. Μια-δύο φορές το μήνα ξεσκόνισμα δεν είναι τίποτα..:T:

Posted

Μα έχω πιεστικό! Πολλές φωτογραφίες ήταν πριν την αγορά πιεστικού. Ενδικτικά τις ανέβασα. Οσο για το πόσες ώρες δουλεύει στάνταρ πάνω απο 10 ώρες κάθε μέρα. Φίλτρα δεν βάζω απλα πλέων απο τότε που αγόρασα το πιεστικό το βγάζω ανα 2-3 μήνες στο μπαλκόνη και του φυσάω μερικές :p

Posted

LOL τι μου θύμισες.

03040514490ac.th.jpg

btw δειτε μια pic απο τον x2 μολις έβγαλα την στόκ ψύκτρα για καθάρισμα. δείτε στο πάνω μέρος τι έχει μαζέψει!!! Απίστευτο!

dsc000524tk.th.jpg

Posted

Μου θυμιζει η ολη φαση μια εικονα που ειχα δει με ενα φιλο.

Ενας server ibm ο οποιος ειχε 12 ανεμιστηρες,δεν λεω καθολου σκονη

μεσα αλλα απο φασαρια αστα να πανε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.