Jump to content



Τρυπες για ψυγειο


dimos_mark

Recommended Posts

Εχω ενα στακερ στο οποιο θελω να κανω τρυπες στο καπακι για τριπλο ψυγειο. Αφου το ξηλωσα εκανα με cd τους κυκλους, ωστοσο ειναι αδυνατο να κεντραρω ακριβως τις τρυπες για τις βιδες. Υπαρχει καποιου ειδους template για αυτο το σκοπο? Οι υπολοιποι πως θα το κανατε? (παρεπιμπτοντως προτεινετε καποιο καλο μηχανουργειο στη θεσ/νικη γιατι το βλεπω να γινεται σουρωτηρι το κουτι στα χερια μου...) :tomato:

Link to comment
Share on other sites

απο οτι καταλαβα εννοεις οτι κρυβεται το 1/3 το ψυγειο και δεν θα αεριζεται ετσι? αν ναι. τοτε μπορεις να κοψεις εκεινο το κομματι απο τον πατο και να το κανεις οπως θες εσυ.. εγω μια ιδεα σου λεω σε περιπτωση που δεν το σκεφτηκες.. μου φαινεται ποιο ευκολο να το βαλεις στο πατο παρα το πλαινο..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nick_p [Σήμερα, στις 19:00]

καλη λυση ο πατος αλλα λιγο περιορισμενη οσο αφορα το ποσο υψος θα εχει απο το πατωμα για να φυσαει ανετα

αν εχεις τα ροδακια μια χαρα ειναι.. οι περισσοτεροι στο στακερ ετσι το εχουν το ψυγειο. κανε μια αναζητηση...

Link to comment
Share on other sites

στο δικο μου κουτι εχω τρυπησει τον πατο και εχω βαλει διπλο ψυγειο με 2 ανεμιστηρες να ριχνουν απο κατω...η αποσταση τους απο το πατωμα ειναι 1δαχτυλο...

ενα μικρο κενο θελει και εισαι ΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.