Jump to content



UPS Επειγώντος. Αλλά ποιό;


iterator

Recommended Posts

Καλημέρα. Όπως λέει και ο τίτλος επείγει η αγορά UPS. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.

Διαβάζοντας τα θέματα έμαθα πως αρκετοί έχετε Mustek Powermust και είσαστε ικανοποιημένοι. Το 1000άρι της συγκεκριμένης είναι μια απο τις επιλογές μου αλλά με προβληματίζει ο αυξημένος θόρυβος που αναφέρετε.

Ψάχνοντας λοιπόν για κάποιο με τα ίδια χαρακτηριστικά βρήκα το Inform Guard 1000AP το οποίο δεν έχει ανεμιστήρα. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;

Βοηθήστε με λοιπόν να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτά ή προτείνετε μου κάτι άλλο στα ίδια λεφτά (100-120).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

κοιτά και εδώ για μια πατέντα που μπορεις να κάνεις για το mustek το έχω κάνει και ησύχασα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20908 και λογικά δεν χάνεις εγγύηση αν τα ξαναβάλεις ξανά στην θέση τους

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Η πατέντα πολύ καλή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να την κάνω χωρίς να παρουσιαστεί πρόβλημα, είτε ασφαλούς λειτουργίας είτε με την εγγύηση αν χρειαστεί.

Υποθέτω πάντως πως για να την έχετε κάνει αρκετοί το πρόβλημα του θορύβου είναι μεγάλο. ’ρα ξεχνάω το Mustek και προσανατολίζομαι προς το Inform. Αν κάποιος άλλος εκτός του iceblade το έχει θα με βοηθούσε να πει τη γνώμη του ώστε να σιγουρευτώ περισσότερο για την επιλογή μου.

Και μια χαζή απορία: ψάχνωντας στο skroutz βρήκα και το NrG Guard 1000 αλλά επειδή δεν έχει φωτογραφία δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το Inform και έχει γίνει λάθος στο site.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.