Jump to content



"Αναφορά στο διαχειριστή"


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Στο πεδίο "αναφορά στο διαχειριστή" λέτε

Η φόρμα αυτή, είναι ΜΟΝΟ για την αναφορά spam, διαφημιστικών μηνυμάτων και προβληματικών (άσχημη συμπεριφορά) απαντήσεων .

Δηλαδή αν θέλουμε να αναφέρουμε διπλά θέματα, off topic κτλ τι να κάνουμε;

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνος σοβαρά; Καλό το χιούμορ αλλά σε ερωτήσεις που αφορούν τη λειτουργία του forum προτιμώ (και φαντάζομαι οτι προτιμάτε κι εσείς) σοβαρές και σαφείς απαντήσεις. :)

Link to comment
Share on other sites

πατα το ....δεν προκειτε να ερθει και η συντελεια του κοσμου....

Και ο frost kai o darkcount εχουν δειξει οτι μπορουν να συμμαζεψουν τα διπλοθεματα..

Τα offtopic φανταζομαι επισης τα βλεπουν αλλα αυτα εγκειται σε μας ποσο αυθορμητοι θα ειμαστε...!

Οπου ξεφευγουμε ομως (5-6 ποστ απανωτα) παλι εκει ειναι...!

Κοινως δυο ατομα (μονο mod) κανουν οτι μπορουν (καθως ο τριτος κανει θητεια)...διακρτικα και ωραια ....αν νομιζεις οτι κατι τους ξεφυγε βοηθησε τους ...!

Δεν περιμενεις να σου απαντησει καποιος χρηστης αλλα καποιος απο τη Δ.Ο ....λογικο ειναι αλλα σου ειπε και ο darkcount

Αρχική απάντηση από darkCount

Πάτα το εσύ και το πολύ πολύ να βγεί καμιά σφαλιάρα απο το μόνιτορ :p

εδιτ....

:hmm: ....σαν να εχω ξεχασει μερικους mod....:D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 15:32]
Αρχική απάντηση από ΝTG

εδιτ....

:hmm: ....σαν να εχω ξεχασει μερικους mod....:D

Μην ανησυχείς... Σε παρακολουθούμε... :)

... και σε καταγράφουμε :p

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά αυτό που είπε ο Μάκης, πιστεύω ότι η αναφορά στο Διαχειριστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναφορά οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς στο forum. Τώρα, η παραβατική αναφορά ορίζεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Ο,τι παραβιάζει αυτούς, πιστεύω ότι είναι άξιο αναφοράς.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άγγραφοι κανόνες. Κάποια πράγματα μπορεί να μην απαγορεύονται απο τους κανόνες ωστόσο αξίζουν μια σύσταση απο τη Δ.Ο. για την καλύτερη λειτουργία του forum. Και δυστυχώς υπάρχουν φορές που δεν επεμβαίνει η Δ.Ο. είτε γιατί δεν έχει δει το θέμα είτε γιατί δεν το θεώρησε σκόπιμο αλλά δυστυχώς απο τους κανόνες δεν μπορούμε να επέμβουμε ούτε εμείς οι χρήστες. Η μόνη λύση είναι να ενημερώσουμε κάποιον απο τη Δ.Ο. Η "αναφορά στο διαχειριστή" όμως θέτει κάποιους περιορισμούς.

Επίσης υπάρχουν φορές που έχω δει posts με greeklish πχ αλλά χωρίς να επεμβαίνει κάποιος απο τη Δ.Ο. Τέτοιου είδους όμως "παραβάσεις" δεν καλύπτονται απο την "αναφορά στο διαχειριστή", τουλάχιστον όπως διατυπώνεται ο περιορισμός.

Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ τη Δ.Ο. για τίποτα. Απλώς ρωτάω: Σε περιπτώσεις σαν αυτές μπορούμε να χρησιμοποιούμε την "αναφορά στο διαχειριστή" ή πρέπει να στέλνουμε χειροκίνητα pm σε κάποιον;

Στις περιπτώσεις που αναφέρω περιλαμβάνονται πχ διπλά posts (είτε κατα λάθος είτε για άλλο λόγο), θέματα που έχουν ξανασυζητηθεί, θέματα απο τον ίδιο χρήστη με παρόμοιο θέμα κτλ κτλ.

Ευχαριστώ για τη σοβαρή απάντηση astro. :)

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ.:)

Κοίτα, ούτε εγώ και δεν πιστεύω ούτε τα άλλα τα παιδια να έχουν προγγίξει κάποιον αν κάνει αναφορές για ότι θεωρεί επιλήψιμο. Έτσι μεταφράζω αυτό που σου είπε ο "Μαύρος Κόμης". Βέβαια, όπως σαφώς καταλαβαίνεις, η κατάχρηση του δικαιώματος της αναφοράς κάποιας δημοσίευσης με άσχετους λόγους (π.χ. "δε βαζει τόνους", "δε συμφωνώ με αυτό που λέει", "το αβατάρ του είναι ρόζ με πουά και δε μου αρέσει") θα επιφέρει pm παρατήρησης προς το χρήστη χωρίς να βγεί τίποτα παραέξω.

Σου ξαναλέω, αν βρίσκεις κάτι επιλήψιμο το οποίο νομίζεις ότι πρέπει να αναφερθεί, χρησιμοποίησε την αναφορά πρός το διαχειριστή. Το αν χρήζει ενέργειας η αναφορά σου, θα το αποφασίσουμε εμείς. ;)

Link to comment
Share on other sites

Να φαίνεται δημόσια εννοείς; Γιατί στην αναφορά έτσι κι αλλιώς φαίνεται το user name στον διαχειριστή. Δημόσια γενικότερα δεν φαίνονται οι αναφορές...

Link to comment
Share on other sites

Εσύ είσαι ένας απλός συντονιστής... Η αναφορά γίνεται στο διαχειριστή... :p

Let's stay on topic please. Το παραξεφτυλίσαμε το θέμα. Ας μιλήσουμε σοβαρά. :)

(μόλις έκανα παράβαση δύο κανόνων: 1. ειρωνεύτηκα moderator 2. έκανα σύσταση σε moderators και χρήστες για να μείνουμε στο θέμα μας. Λιθοβολήστε με please! :( )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.