Jump to content



Ταχυτητα υπολογιστη 12 Βpm(BSOD per min)


ARVAS

Recommended Posts

Τοσες στρουμφοθονες οσες ειδα χθες μεταξυ 1.30 και 4.00 δεν εχω ξαναδει τα υπολοιπα 8 χρονια που ασχολουμαι με υπολογιστες. Εκει που επαιζα Lineage2 στο φορητο παταω ctrl+esc να βγω στην επιφανεια εργασιας. Οταν προσπαθησα να το επαναφερω μου βγαζει σφαλμα και κλεινει, λεω τι στο δ...λο παω να το ξαναανοιξω και μου πεταει την πρωτη μπλε. Ηταν να μην κανει την αρχη, μετα απο αυτο το βρηκε σκοινι κορδονι και τις πεταγε σαν καραμελες. Αυτο γινοταν σε 2 φασεις η πριν μπει στα παραθυρα και μου ελεγε οτι το ΒΙΟS δεν ειναι πληρως συμβατο με το aspi η λιγο μετα αφου μπει και τοτε μου ελεγε οτι κατι προβλημα ειχε με μια pnf list. Μετα απο αρκετες προσπαθειες (καμια 100αρια bsod υπολογιστε) και αρκετους ελεγχους στους δισκους, για spyware, ελεγχους για προβληματα στα WS ταματησε τελειως να μπαινει WS και μου εβγαζε μονο την αρχικη. Καπου εκει αρχιζε να μου μυριζει κατι (οχι τιρινινι, μαλλον κατι αναμεσα σε format και φρισμπι). Πεταω μεσα το cd των WS και παω να κανω repair η Format παλι μπλε τα πραματα. ΠΑταω F7 για να παραλειψει τους aspi και κανει πως ξεκιναει (ωραια σκεφτομαι εγω) αλλα τελικα το εκανε για να με μπερδεψει γιατι μετα αρχισε να μην βρισκει αρχεια στο cd και στο τελος πεταει και μια μπλε (να μην ξεχνιωμαστε). Εγω δεν πτοουμαι και το επαναλαμβανω αλλη μια φορα ξανα τα ιδια με μια ομως διαφορα μετα την μπλε και την επανεκκινηση η οθονη τελειως μαυρη ενω ο φορητος να ανοιγει κανονικα. Απο εκεινη τη στιγμη και επειτα αρχισα να εκτιμω τις μπλε οθονες (καλυτερα μπλε παρα μαυρη).

Και ερωτω τωρα εγω

1)η οθονη που μαλλον καηκε φταινε οι πολλες επανεκινησεις απο το shutdown η ηταν η ωρα της. Οταν το παω για rma μηπως θα επρεπε να κρυψω κατι μηπως μου πουν οτι εγω εφταιγα;; το laptop ειναι αγορασμενο απο την αντιπρωσωπεια της fujitsu siemens.

2) υπαρχει περιπτωση τα bsod να οφειλωνται στο hardware;;:bye: :bye: :bye:

Link to comment
Share on other sites

Μνήμη και από μένα. Κατέβασε memtest, κάφτο σε ένα cd και ξεκίνα τα τεστ. Αν όντως είνια μνήμη πας για RMA και βεβαίως δεν χρειάζεται να κρύψεις κάτι, ειδικά αν το έχεις πάρει από αντιπροσωπεία. Ίσως θα ήταν όμως καλό να αποφύγεις δηλώσεις του στυλ "έπαιζα 14 ώρες WoW έχοντας το laptop πάνω απο αναμμένο καλοριφέρ με θερμοκρασία δωματίου 32οC και ξαφνικά χάλασε". Δοκίμασε κάτι σε "το άνοιξα το πρωί και δεν δούλευε σωστά". Αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Το ΑSPI error μου εχει τυχει και σε μενα στο παρελθον

σε μενα οφειλονταν σε προβληματικο Bios upgrade που ειχα κατεβασει και ειχα εγκαταστησει το οποιο μου δημιουργησε αλλιωσεις

Η εταιριες δεν φερουνε καμια ευθυνη αμα παθει καποια ζημια η μητρικη σου λογο bios update η αλλες περιεργες συμπεριφορες

Καμια φορα καινουργιο BIOS σημαινει χειροτερα αντι καλυτερα

Eχει περασει βεβαια αρκετος καιρος αλλα απο οσο θυμαμαι ειχα κανει κανει bios Update στην μητρικη μου.

Ολα ηρεμα και ωραια στην αρχη αλλα μολις μια μερα πηγα μετα απο format στο δισκο μου να ξαναεγκαταστησω τα windows ΧP μου πεταγε ακριβως αυτο το μπλε μηνυμα με το ASPI error και με το F7 κλπ

Με αλλαγη του βιος στην προηγουμενη εκδοση ευτυχως μου εφτιαξαν τα πραγματα

και δεν μου ξαναπεταξε το μηνυμα

Αληθεια τη μητρικη εχεις και τη Βιος ;

ειχες κανει κανενα bios update η κατι παρομοιο τελευταια ;

Link to comment
Share on other sites

Ας τα παρουμε ενα ενα. memtest δεν μπορω να κανω μιας και ολα οπως ειπα ειναι μαυρα και δεν βλεπω τοποτα. Δεν επαιζα WoW 8 ωρες αλλα 2 ωρες L2 και μαλλιστα πανω στο cooler που εχει το πλαισιο για φορητους για να ειναι δροσερο. Οι μνημες του δεν αυτες που ειχε οταν το αγορασα αλλα εβαλα δικες μου (αναβαθμιση 512->1024). Τελος μητρικη δεν θυμαμαι ποια ειναι μεσα (μια της φουτζιτσου). Πριν λιγο το συνεδεσα σε κανονικη οθονη παλι ολα μαυρα αρα μου φαινεται οτι φταιει το ενσωματωμενο της intel για τη μαυριλα.αν το ηξερα νωριτερα τις μνημες θα ειχα δοκιμασει τις παλιες. Για RMA να το στειλω με τις δικες του η με αυτες που εβαλα μετα;(2χ512 corsair απο e-shop)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ARVAS [Χθες, στις 21:19]

Δεν επαιζα WoW 8 ωρες αλλα 2 ωρες L2 και μαλλιστα πανω στο cooler που εχει το πλαισιο για φορητους για να ειναι δροσερο.

Το πήρες στραβά, δεν είπα ποτέ ότι έκανες κάτι τέτοιο... τεσπά.

Link to comment
Share on other sites

@n1ck0s: απλα διευκρινιζω οτι το κραταω δροσερο.Δεν στα χωνω.. Τελικα ηταν οι μνημες που εβαλα μετα απο eshop. Βαζοντας τις καινουριες δουλεψε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα..

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια γλειτωσα μεγαλη φασαρια..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.