Jump to content



thelab αναζητηση ????


ssjin5

Recommended Posts

καποιες μερες τωρα προσεξα οτι οποτε κανω ανζητηση με τη μηχανη του thelab δεν μου βγαζει τα αποτελεσματα που περιμενω... πχ αν παω να γραψω << mp3 >> περιμενω να βγαλει οτι θεματα εχουν καταχωριθει σε σχεση με τα mp3,... ελα'μου ομως που μου βγαζει οτι να ειναι... δεν ξερω με τι κριτιρια γινεται η αναζητηση αλλα ο conroe παντως δεν ειναι mp3... αυτα αν μπορει καποιος να το δει... μπορει να ειμαι και λαθος φυσικα, δεν το αποκλειω. μηπως κανω κατι λαθος και δεν το καταλαβαινω?

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς στο θέμα για τον conroe ανφέρθηκε το θέμα του MP3 encoding.

Πως καθορίζεις τη σχέση με τα MP3? Δηλαδή θές βάζοντας τη λέξη MP3 να ψάχνει από μόνο του το σύστημα τα μοντέλα συσκευών που υπάρχουν και να στα εμφανίζει? Μήπως θέλεις πολλά?

Να κάνεις πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή σου για να σου βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα (τις "Επιλογές αναζήτησης" τις έχεις προσέξει?).

Link to comment
Share on other sites

Για οτι κανει αναζητηση..απλα σου βρισκει οποιο θεμα εχει μεσα αυτην την λεξη..

Αν θες κατι ποιο συγκεκριμενα..πατας στην πιο ειδικευμενη αναζητηση και το ονομα εκεινου που ανοιξε το θεμα (αμα θυμασαι)...

Παντα ετσι ηταν..:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.