Jump to content



Κολληματα του Φορητου


kallileo

Recommended Posts

Επεσε στα χερια μου ενας φορητος HP ο οποιος ειχε το γνωστο "nltdr is missing"....ολα οκ εγινε το φορματ και περαστηκαν τα Παραθυρα SP2. Το θεμα ειναι ο φορητος παθαινει κατι κολληματα. Γενικα αργει παρα πολυ. Εχει μολις 192Μ Ram αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το κολλημα οταν κανει να τα Windows κανα 5λεπτο...και αργει και σε ολες τις αλλες εφαρμογες οχι κολληματα λογω ελειψης υπολογιστικης δυναμης αλλα freezes. Υποψιαζομαι τον σκληρο αλλα δε εχω καταλαβει τι ακριβως γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ενας ΗP με Athlon XP Mobile 1700+ και 192MB Ram. Οταν εκανα φορματ μου περουσε σφαλμα κατα το τελος της διαμορφωσης..........Εσβησα το partition και το ξαναδημιουργησα και εγιναν ολα κανονικα μετα. Δεν μοπρω να καταλαβω τι γινεται.

Link to comment
Share on other sites

1)κοίταξε τα partition την έχω πάθει και δεν ήξερα τι μου γινόταν στο φορητό μου 2) και όσον αφορά την μνήμη πιστέυω ότι είναι λίγη 3) τσέκαρες αν η μνήμη είναι συμβατή η μία με την άλλη? 4) τρέξε κάνένα προγραμματάκι για την αξιοπιστία του σκληρού

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.