Jump to content

repair corrupted pictures

cypherth

Recommended Posts

μετέφερα τις φωτογραφίες των διακοπών από το φλασάκι της ψηφιακής στο πισι. και οι τελευταίες 30 φώτο είναι κατεστραμμένς. δεν τισ ανοίγει καθόλου ενώ στην ψηφιακή πριν τις μεταφέρω στο πι σι τις έβλεπα κανονικά. το μέγεθος μου το εμφανίζει κανονικά και ολόκληρο όχι πχ 1κβ, αλλά ούτε ανοίγουν ούτε thumbnail υπάρχει. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διορθώνει τις κατεστραμμένες φώτο? γιατι είναι και οι καλύτερες και έχω καταστεναχωρηθεί!

τα προγράμματα του 2ου λινκ είναι για επαναφορά από τη μνήμη όμως η μνήμη είναι 600 χιλιόμετρα μακριά μου τώρα, μόνο τις φώτο έχω στο δίσκο αποθηκευμένες.... (τώρα κοιτάζω αναλυτικά μήπως και κάποιο έχει κάποια περίεργη επιλογή)

βασικά πρόγραμμα σαν αυτό του πρώτου λινκ ψάχνω που να δουλεύει όμως... :)

Μα το recover πρέπει να γίνει στο πρώτο μέσο αποθήκευσης. ’ν ήταν χαλασμένα τα αρχεία στο stickάκι και τα αντέγραψες στον δίσκο σου, πρέπει να ανατρέξεις στο stickάκι!

τελικά έλαβα το στικάκι με κουριερ και τις ξαναβρήκα όλες. πάλι καλά... πάντως αν μεταφερθούν με πρόβλημα δεν γίνεται τίποτα για να επανακτηθούν, ή να διορθωθούν πχ γραμμές χαλασμένα χρώματα και τα σχετικά. δοκίμασα 6 προγράμματα που υποτίθεται κάνουν κάτι τέτοιο αλλά τζίφος... η πρώτη πηγή είναι η μόνη λύση για επανάκτηση και πάλι μετά από προσευχές :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.