Jump to content



μπριζα σε κανάλι για καλώδια.


nickthegreek

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος σε κανάλι που περνάς απο μέσα καλωδία (όχι πολύ πλατυ όμως) να βγάλω μία μπρίζα ρεύματος? Αν ναι που μπορώ να βρω τέτοια μπρίζες στην θεσσαλονίκη?

Επίσης για να περιορίσω τα καλώδια κατω απο το στο γραφείο σκέφτηκα να βάλω κάτι κάτω απο την ταβλα ώστε να τα περνάω απο εκεί. Κάτι σαν wire manager δηλ. Για να μην βάζω πάλι κανάλια κάτω απο το τραπέζι έχετε να προτίνεται καμία άλλη λύση?

Link to comment
Share on other sites

όχι τέτοιες μπρίζες φίλε. Μπρίζες για κανάλια εννοώ..:) Αυτά τα άσπρα που τα βάζεις στους τοίχους (εξωτερικά) για να περάσεις μέσα καλώδια.

ps ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Link to comment
Share on other sites

Οι μπρίζες για τα κανάλια είναι το ίδιο με τις κανονικές χωνευτες μπριζες που έχουμε στα σπίτια.Αυτο 100% διότι πρόσφατα έβαλα μπρίζες πάνω σε κανάλι στο δωμάτιο μου.Πήρα κάτι φτηνες siemens.

Link to comment
Share on other sites

To κανάλι έχει μια μετώπη που καλύπτει τα καλώδια. Απλά θα κόψεις λίγο από αυτή για να δώσεις χώρο να μπεί και η μπρίζα. Η μπρίζα καλύπτει όλο το πλάτος του καναλιού.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.