μανος1980 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 αποφασισα να ασχοληθω με το διαβλο 2 αλλα εχω ενα προβλημα. μου βγαζει δυο επιλογες μετα το video test. directdraw or direct3d. παιζει μονο με το πρωτο που ουτε θυμαμαι απο ποτε ειναι ενω στο δευτερο παιρνω μαυρη οθονη. οι οδηγοι που χρησιμοποιω στην 7800 ειναι οι τελευταιοι. προφανως υπαρχει χασμα στις ρυθμισεις. το εχει αντιμετωπισει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Κανένα πρόβλημα με κανέναν driver και την 7800GTX. Έχεις πειράξει μήπως κάποια ρύθμιση από τις γενικές ρυθμίσεις απόδοσης της κάρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Αύγουστος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 οχι δεν εχω πειραξει τιποτα. το εχω αφησει στο αφηστε την εφαρμογη 3d να επιλεξει. σε καποια φαση δοκιμασα να επιλεξω και δικες μου ρυθμισεις και εβγαλα το ανισοτροπικο και την εξομαλυνση για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα αποτελεσμα δεν ειδα. μηπως το οτι του βαλει σπασιμο για να παιζει εχει να κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Χμμ, δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά ίσως και να παίζει ρόλο. Πάντως το Diablo παίζει άνετα με image από το αυθεντικό που του έχω κάνει (βαριέμαι το βάλε-βγάλε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Αύγουστος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 και εγω με image παω να παιξω μεσω αlcohol. απο εκει κανω και εγκατασταση.απλα μου κανει εντυπωση που με το directdraw παιζει αλλα δεν βλεπετε με τιποτα ειναι απαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Αύγουστος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 δοκίμασες να ανεβάσεις ανάλυση κλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 30, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Έχεις εγκαταστήσει και το Expansion? Εμένα δεν μου έπαιζε παρά μόνο όταν εγκατέστησα και το expansion του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Αύγουστος 30, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 να ανεβασω αναλυση στο directdraw? δεν μου εχει τετια επιλογη. θα δοκιμασω να κατεβασω το expansion μηπως και. ευχαριστω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.