Jump to content

μανος1980

Premium Members
  • Posts

    398
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by μανος1980

  1. Καλησπέρα Θέλω να εγκαταστήσω αυτόν τον επεξεργαστή, σε μια Asrock x58 deluxe 3,socket 1366. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αμφιλεγόμενο αν τον δέχεταΙ. Άλλα site είδα οτι την είχαν σαν supported, άλλα είχαν μέχρι και τον x5650 που στο ιδιο Socket μπαίνουν και οι δύο, αλλάζει μόνο η συχνότητα. Είχε κάποιος εμπειρία με την ίδια , ή ίδιων χαρακτηριστικών motherboard? check........ http://www.game-deba...ock X58 Deluxe3 2.Εδώ λέει ότι δεν υποστηρίζει καν σειρά x5600 και όμως στο Anatech υπάρχει άτομο που τρέχει τον x5650 στα 4,32 (όχι οτι με ενδιαφέρει το OC) http://www.cpu-upgra...58_Deluxe3.html 3. Στο official site λέει τα ίδια με το επάνω link. 4.http://forums.anandt...335636-p-6.html <<Anyone using an ASRock X58 Deluxe3 to overclock a 5650 successfully? Otherwise, I'll just go pout in the corner with a Hasee quad and cheap Z-87 board. That motherboard supports Westmere/Gulftown as of BIOS version 1.70 (v1.80 is the latest version out), so there should be no problem in running and oc'ing a X5650 on that board.>> <<As mentioned before the Asrock boards will support 32nm 6core Xeons. I am running a Xeon 5660 in mine.>>
  2. μανος1980

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    αφηστε τους ξενους και σακατευτε αυτους που κανανε την χωρα χαβουζα για προσωπικο ωφελος και τους φερανε εδω.ποιος τυφλος δεν θελει το φως του αν και το φως δεν θα υπαρχει.
  3. μανος1980

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αποδειξαμε επισης οτι εχουμε τοσο μισος μεσα μας που σκοτωνουμε συμπολιτες μας εν ψυχρω.
  4. μανος1980

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μην ανησυχεις ο φοβος ειναι πολυ πρωιμο συναισθημα και μεταδιδετε ευκολα.Εχουν φοβηθει ηδη.Το βλεπες στα προσωπα τους το μεσημερι.Τα κοροιδα ξυπνησανε μαλλον εστω και αυτη την υστατη στιγμη.Οπως ελεγε και ο λαος οργη λαου φωνη θεου.
  5. Η σοβαροφανεια ειναι μεγαλο ελατωμα συμπλεγματικε.Αντε καλο βραδυ.
  6. Αμα δεν σου αρεσει πηγαινε στο μεγαρο μουσικης.Για μπαλα ειναι το τοπικ δηλαδη εμενα αμα με πουνε βαζελο θα στραβωσω?Αλλοιως να αλλαξει το ονομα και γραφει συναξη φιλαθλου πνευματος thelab.Απλα ελεος.
  7. Να αναψεις ενα κερι στο λετο γιατι δεν εμπαινε γκολ ουτε σε πεντε ημιχρονα αμα δεν το καρφωνε.
  8. Δεν τα χαλασε τα σκουληκια που κατεβηκανε 25 χιλιαδες και θα ανεβουνε κλαμμενα παλι.:hehe:
  9. Το ενδεχομενο να σηκωσει την κουπα στο μπερναμπεου ειναι που ποναει.Παιδια χαλαρωστε λιγο οκ, το οπαδικο πνευμα εχει πολυ χαβαλε δεν παρακαλαω να χασει η μπαρτσελονα εχω και δουλειες να κανω πλακα κανω.Και φυσικα και θαυμαζω τον μεσι αλλα θελω να χανει η ομαδα του γιατι ειμαι καφρος βαζελος και ρεαλ απο το 96 επι σουκερ κτλ.Στο lab ολοι ελιτιστες ποδοσφαιροφιλοι και αγνοι φιλαθλοι μου βγηκατε.Ελπιζω να ειστε οντως ετσι και να μην το παιζετε εγω παντως ειμαι καφρος στα αθλητικα απο επιλογη εχει γελιο :clap::clap:Υποψην οταν ποσταρω για αθλητικα ποσταρω με χιουμοριστικη διαθεση αλλα η σοβαροφανεια παει και ερχετε εδω μεσα.Φιλακια.Για το τραγικος δεν απανταω καν γιατι θα πεσει μπινελικι.
  10. Το οτι κραζω δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω το ταλεντο του γυρνα αρκετα ποστ πισω και δες.Μαλλον εσυ βλεπεις μεσα απο συμπλεγματα τον οπαδισμο γιατι ειμαι οπαδος της ρεαλ και φυσικα θελω να χασει η μπαρτσελονα και κατ επεκταση ο μεσι.Οσο για το περυσινο αυτο ειναι καθαρα δικη σου αποψη και ερμηνεια ι ιστορια εγραψε οτι τσελσι αδικηθηκε καταφορα και το εγραψε ολος ο τυπος κτλ σοου γουατεβερ σουτς γου μπετερ.
  11. Φανμποισμος ακομα και στο pc vs κονσολα απλα ελεος :tomato:.Αλλη δουλεια κανει το ενα αλλη το αλλο.Κονσολα αμα θες να βαζεις το παιχνιδακι και να παιζεις pc αν εχεις τασεις μαζοχισμου.
  12. Ναι οπως και ο Κριστιανο αλλα στους μεγαλους αγωνες χανονται γιατι δεν θα αποκτησουν ποτε αυτο που ειχε ο μαραντονα προσωπικοτητα ισχυρη.Αλλο το ταλεντο και οι ικανοτητες αλλο το να αντεχεις την πιεση.
  13. Ειπαμε οι μεγαλοι αγωνες ειναι για παιχτες με φρυδια τα οποια και προφανως δεν διαθετει ο μεσι.Ευτυχως που ειναι και ο μουρινιο και δεν θα σηκωσουν οι μισητοι κουπα στο μπερναμπεου.Να μιλαει η μπαρτσα για διαιτησια ειναι σαν να μιλαει ο σωκρατης στην ελλαδα.Ξεχασατε τα περυσινα αισχη του διαιτητη με την τσελσι?Μαλλον ναι.
  14. μανος1980

    Τι τύπος overclocker είσαστε;

    γκαντεμοσκυλο και μπινελικι αβερτα
  15. Αρχισε τον βρωμικο πολεμο ο γκοτζιλας παλι ε?Πανω που νομιζα οτι ξεφορτωθηκαμε αυτη την φυλλαδα επανηρθε δριμυτερη.
  16. ο Μαραντονα εχει παρει παγκοσμιο μονος του.Εχει παρει την ναπολι και την εχει κανει κυριαρχο στην ιταλια μονος του.Δεν χρειαζετε μονο ταλεντο αλλα και κοχονες.Ουτε κοντα δεν θα περασει ο μεσι.
  17. Παλι χανουμε απο την πουτα μπαρτσα.ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΕΣΙ ΕΛΕΟΣ.
  18. Φετος παιρνουμε double ετσι γιατι το γουσταρε ο βγενο και γιατι παιξαμε πολυ δυνατα εξωγηπεδικα και ο σωκρατες ασχολειτε με τις επιχειρησεις του+γαβρος=τραγωδια..Σαν ομαδα ειμαστε πολυ λιγη και θελουμε τουλαχιστον 3 πισω βαρβατους εναν μπροστα στην θεση του μισθοφορου και εναν στο κεντρο να λυνει και να δενει.Μπασκετ και παλι μπασκετ εκει θα τον εχουμε απο κατω τον γαβρο μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ και θα τον γλενταμε.Και κουπες ευρωπαικες και ωραια πραγματα και μια απο τις καλυτερες ομαδες στην ιστορια της ευρωπης, με 5 ευρωπαικα,5 κατακτησεις σε πεντε τελικους(δεν ξερω αν το εχει αυτο το ρεκορ αλλη ομαδα) δυναστης του ευρωπαικου μπασκετ εδω και 15 χρονια.Α ναι ειδα καπου μια υπογραφη που λεει ενας οτι τα πρωταθληματα μας στο μπασκετ ειναι απο μπετον.Φιλε αμα το πεις παραεξω αυτο μεχρι και ο τσουκαλας θα γελαει.
  19. Η αυξητικη παει με τις μοναδες βασικα αλλα τελοσπαντων αυτο ειναι αλλο θεμα που ανηκει στο bodybuilding.Δεν σου ειπα οτι δεν διαθετει ποδοσφαιρικη εφυια κτλ αλλα εχει φαει τρελο φαρμακο το παλικαρι και εχει και την ασυλια της ουεφα σαν καθε καλο αστερι που αποφερει κερδη.Το ταλεντο το εχει ναι δεν αντιλεγω σου λεω και εγω φαν ειμαι και περιμενω μπας και δωσει στην αργεντινη κουπα.
  20. Αν ειχες παρει και εσυ τις αυξητικες με το κιλο στην εφηβεια σου το ιδιο θα εκανες.Που θα τις παιρνει ακομα δεν παιζει.
  21. Αν δεν παρουμε και φετος το μουντιαλ με τον μεσι δεν θα το παρουμε ποτε.Αλλα με τον κοκακια για προπονητη ειναι δυσκολα τα πραματα.
  22. μανος1980

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μετα την τερματα του dante's inferno(επικο λεμε) darksiders και virtua fighter 5.Επιστροφη στις κονσολες για hardcore gaming.
  23. μανος1980

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    dante's inferno σε 360.Μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.
  24. μανος1980

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Το κακο ειναι οτι ολο και καποιος ατυχος θα την φορτωθει...τι να πεις....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.