Jump to content



Πολλα DVD σε ενα.


Αρχάριος

Recommended Posts

Μετα απο τις διακοπες εχω απο τη καμερα 4 DVD διαρκειας 20 - 30 min το καθενα. Μπορω με καποιο πρόγραμμα να τα βάλω σε ενα DVD. Δοκιμασα με το NERO αλλα δεν καταφερα τιποτα. Μπορειτε να πειτε καποιο προγραμμα ή οδηγίες ; Help.

Link to comment
Share on other sites

χμμμ.κατι σε video editing θα χρησιμοποιησεις.και θα ενωσεις τις ταινιες ολες σε μια και θα τις κανεις extract ετσι.και μετα burn σε dvd.τωρα και στο νερονα μπορεις σε ενα να βαλεις οσα κλιπακια θες.

Link to comment
Share on other sites

:hmm:....

ακριβεις οδηγιες δεν θα σου δωσω αλλα ενα μπουσουλα...που μαλλον θα δουλεψει!

Παιρνεις ολα τα dvd που εχεις μαζεψει.

Με το ifoedit (κανε search στο google για να το βρεις) θα πατησεις το create ifo from vob και θα "δειξεις" τα vob που εχεις τραβηξει με την καμερα!

Θα παρει οση ωρα παρει και μετα θα εχεις ενα ifo (μαζι και το bup) που θα ειναι ολα τα vob.

Αν θες με καποιο προγραμμα (πχ pinnacle) διαλεγεις μεσα στην "ταινια" τα chapter ωστε καθε κεφαλαιο να ειναι και μια ξεχωριστη στιγμη που εγραφες με την καμερα!

Αυτα και η παναγια μαζι μας...ελπιζω να βγαλεις ακρη!:p

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

εγώ που χρειάστηκα να βάλω 2 DVD 4.3GB το ένα να τα βάλω σε 1 DVD επίσης 4,3GB αναγκάστηκα και τα πήρα με το AutoGK se avi και από εκεί με ConvertXDVD σε DVD! σύνολο γύρω στις 10 ώρες σε low priority process (athlon xp 2.6)! Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος και πολύ πιο γρήγορος! Προσπάθησα με DVD Shrink να τα μικρύνω αλλά στο 2ο DVD έβγαλε error στο DVD Structure (!)

Τεσπα, με τίποτα Pinnacle Studio, movie factory κτλ πρέπει να γίνεται δουλειά...

Link to comment
Share on other sites

Αν θες απλά να ενώσεις το περιεχόμενο των mini-DVD χωρίς να αλλάξεις τα menu τους είναι υπερβολικά εύκολο με το DvdReMake..

Αν όμως θες να φτιάξεις δικά σου menu και να το πειράξεις γενικότερα πάμε σε άλλες πολιτείες.. Αλλά εφόσον το nick σου είναι "Αρχάριος" μάλλον δε θες..

Επειδή η κατανομή του bitrate που κάνουν οι κάμερες με mini-DVD είναι ελαφρώς άθλια (γιαυτό όσοι ξέρουν προτιμούν miniDV..) καλό θα ήταν να τα ενώσεις με το DvdReMake και μετά αν δε χωράνε σε DVD5 να τα συμπιέσεις είτε με έναν transcoder (DVDShrink ή καλύτερα Nero Recode) ή ακόμα καλύτερα με έναν encoder (το DVD Rebuilder θα σου κάνει τη ζωή πιό εύκολη όσον αφορά τους encoders..)

Link to comment
Share on other sites

kalileo στο προγραμμα αυτο οταν παω να ανοιξω Πχ το vts_01_1.vob λεει οτι το αρχειο δεν υποστηριζεται. Ενω το επομενο το vts_01_2.vob το ανοιγει !

Η καμερα ειναι SONY μηπως ξερετε αν εχει καποιο ιδιαιτερο τροπο στην αποθηκευση των αρχειων ;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.