Jump to content



Δυο χαζες ερωτησεις!!!


g_0x

Recommended Posts

thnx παιδες...για το σατα βασικα το υποψιαζομουνα αλλα για τους conroe ολοι μιλανε για επιδοσεις ενω κανεις δεν ανεφερε συμπεριφορα σε λειτουργικο 64βιτ και αυτο με παρεξενεψε.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από g_0x

για τους conroe ολοι μιλανε για επιδοσεις ενω κανεις δεν ανεφερε συμπεριφορα σε λειτουργικο 64βιτ και αυτο με παρεξενεψε.

Υπάρχει σχετικό thread / link σε site του εξωτερικού που (αν θυμάμαι καλά) δείχνει ότι σε 64 bit στους Conroe πέφτουν περισσότερο οι επιδόσεις σε σχέση με Α64.

Link to comment
Share on other sites

αν το em, στο em64 σημαίνει emulation... τότε standart έχει πεσμένες επιδόσεις.

άλλη μια κακή αντιγραφή τεχνολογίας. Σαν τους dual core που βγάζει, όπου αντι να επικοινωνούν On the fly οι πυρήνες μεταξύ τους, παρεμβάλεται το chipset...

Παρόλαυτά κάνει προόδους τελευταία :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DuKe

άλλη μια κακή αντιγραφή τεχνολογίας.

Η αλήθεια είναι ότι τα EM64T είναι αντιγραφή των x86-64, τα οποία με την σειρά τους είναι instruction sets που παίρνουν 32-μπιτους επεξεργαστές και τους κάνουν 64-μπιτους γιαλαντζί.

Οι διαφορές μεταξύ "πραγματικού εύρους διαύλου 64-bit" & "σετ εντολών 64-bit σε επεξεργαστή διαύλου 32-bit", είναι όσο η μέρα με τη νύχτα (ή καλύτερα όσο ο Itanium με τον Α64)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από g_0x

ok.εχεις ενα δικαιο λοιπον...αλλα δε μπορω να καταλαβω πως ο AMD βγαινει καλυτερος στο τεστ με τα μαθηματικα ενω στα υπολοιπα ειναι πολυ πισω...

θα εχει καλες βασεις απο το γυμνασιο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.