Jump to content


Tagan 480watt


maverick26

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. αγορασα εδω και τρεις μήνες ενα tagan 480watt. Ολα είναι μια χαρά εκτος απο μερικές φορες που το τροφοδοτικό κανει ενα πολυ πολυ ψηλό βουητο για κανα 5 δευτερολεπτα μετα εξαφανίζετε και μετα παλι τα ίδια. Κοιταξα τον ανεμιστηρα του αλλα δεν προερχεται απο αυτών, μάλλον απο το εσωτερικό του. Εντάξει δεν είναι και τοσο ενοχλητικό ίσα που το αντιλαμβάνεται κάποιος, απλα θα ήθελα να μάθω αν είναι πρόβλημα η οχι και δευτερων το διακοπτάκι το κόκκινο που εχει το τροφοδοτικο είναι στην σωστή θεση στο Split η να το βάλω στη θέση την δευτερη Compine; Αυτα τα ολίγα, Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

κι εγώ στο split το έχω. νομίζω ότι στο combine πηγαίνει αυτόματα, αν χρειαστεί.

βουητό και δεν είναι από τον ανεμιστήρα? δεν έχω διαβάσει, αλλά άν έχει PWM κύκλωμα

για τον έλεγχο των στροφών του ανεμιστήρα, ίσως να ΄ναι αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Όταν χρησιμοποιείς πολλά Amps στο τροφοδοτικό (π.χ. εγώ που είχα μια 7800GTX πάνω σε ένα Tagan 430) πρέπει να αλλάζεις το διακόπτη από πίσω από το τροφοδοτικό και να τον βάζεις στο combine γιατί αλλιώς δε θα στέλνει τα σωστά Amp στη 12άρα. Με λίγα λόγια, το PSU έχει 2 12άρες και τις ενώνει σε μία με το combine.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.