Jump to content

Dr. Gonzo

Premium Members
  • Posts

    589
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Dr. Gonzo

  1. Μήπως είναι εφικτό να γίνει αποστολή με BoxNow? Θα τα τακτοποιήσω όλα εγώ, φυσικά.
  2. Παρέλαβα Κώστα, σ' ευχαριστώ πολύ!
  3. Χαρίζονται: - Κουφάρι από Lenovo N500, η οθόνη ίσως να είναι λειτουργική, η μητρική μάλλον όχι. Έχει ένα CPU κι ένα DIMM 512MB μέσα. Χωρίς μετασχηματιστή δυστυχώς. - Πιθανότατα μη λειτουργική μητρική Asus P5V-VM DH, με έναν Core 2 Duo E6300 επάνω. - SoundBlaster Extigy λειτουργική με καινούργιους γιαπωνέζικους πυκνωτές. Θέλει έναν κλασσικό μετασχηματιστή 12V . Κάπου έχω αλλά είναι απίθανο να τον βρω τώρα. - Ηχοσύστημα αυτοκινήτου F&U CA-2778BT με bluetooth, USB, τηλεχειριστήριο κι αφαιρούμενη πρόσοψη. Λειτουργικό, ίσως να θέλει μια 10άρα ασφάλεια, γιατί νομίζω ότι την είχα πάρει για κάποιο άλλο εξάρτημα Παραλαβή μέχρι Σάββατο 18/9 από ΗΣΑΠ Πευκάκια, μετά αναγκαστικά ανακύκλωση λόγω μετακόμισης
  4. Γιώργο χάρηκα πολύ μακάρι να φανεί χρήσιμος στον μαθητή! ?
  5. Χαρίζεται καβουρδιστήρι Dell Optiplex GX620 SFF Μου το χάρισαν πριν χρόνια γιατί δεν δούλευε, μηπως και το φτιάξω. Αποφάσισα να ασχοληθώ τώρα στην καραντίνα, το καθάρισα, άλλαξα τους φουσκωμένους πυκνωτές με γιαπωνέζικους Chemicon, άλλαξα CPU και τη φορά του ανεμιστήρα (γιατί γράφουν πολλοί για βελτιωμένες θερμοκρασίες). Η τρέχουσα σύνθεση ειναι: CPU: Pentium D 945 (Dual Core, 3.4GHz) RAM: 4 x 1GB DDR2 667 HDD: Samsung JJ 160GB Περναει ολονύχτιο memtest χωρίς errors. Έχει 1 x PCI-e full size (αλλά μειωμένου wattage), και 1 x PCI. Λόγω του SFF χωράνε κάρτες μειωμένου πλάτους. Έχει gigabit ethernet (αν θυμάμαι καλά), 8 x USB, audio-out, mic-in, σειριακή και παράλληλη. Παραλαβή από ΗΣΑΠ Πευκάκια κατόπιν συννενόησης.
  6. Χαρίζεται οθόνη TFT 17" Turbo-X AV700, με DVI, D-Sub και audio-in (έχει built-in ηχειάκια). Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχω αλλάξει πυκνωτές στο (εσωτερικό) τροφοδοτικό της, οπότε λογικά θα παίζει απροβλημάτιστα για κάμποσα χρόνια. Μαζί με καλώδιο τροφοδοσίας και D-Sub (έψαξα για DVI, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω). Επίσης webcam Philips SPC900, δούλευε χωρίς προβλήματα για χρόνια, χαρίστηκε πέρυσι σε φίλους για τηλεκπαίδευση αλλά λόγω αγοράς λαπτοπ δεν την χρειάζονται πια. Πιστεύω ότι θα παίζει και σε Windows 10 (σε 7 παίζει σίγουρα). Παραλαβή από ΗΣΑΠ Πευκάκια.
  7. Παράταση 1 βδομάδα ακόμη γιατί βαρέθηκα να τα πάω ανακύκλωση και προσθέτω 10) Creative SoundBlaster Live! 5.1 (PCI), έπαιζε σε ένα παλιό μηχάνημα με Linux
  8. @SirDiman πωωω μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω! ? Μετά την εκκαθάριση του σαββατοκύριακου, βρήκα και τα παρακάτω για χάρισμα: 5) Τροφοδοτικό Allied Tech SL-8500BTX (λέει 500W, 24-πινο με 12άρη ανεμιστήρα) αλλά σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση 6) Τροφοδοτικό Premier DR-8400BTX (λέει 400W, 24-πινο με 8άρη ανεμιστήρα), επίσης σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση 7) 8 x 512MB DDR, ECC, Registered που τις είχα πάρει από το ebay προ αμνημονεύτων. Νομίζω δουλεύουν, αλλα δεν θυμάμαι 8- 12άρης ανεμιστήρας Muhua Fan-tech 2πινος (μάλλον από κάποιο PSU) 9) PATA DVD-ROM λευκό Παραλαβή από ΗΣΑΠ Πευκάκια, διαθέσιμα μέχρι Παρασκευή, μετά πηγαίνουν για ανακύκλωση.
  9. Χαριζονται τα παρακατω:1) CPU Intel Pentium 4 640 s7752) CPU Intel Pentium D 820 s7753) Mini PCIe Intel WiFi Link 5100 (ειναι full size, οχι half-size οπως οι πιο συγχρονες, αλλα υπαρχει δυνατοτητα και για τα 2 format)4) Ψυκτρα Zalman CNPS90F για AMD Socket FM2/FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2, γιατι δυστυχως εχει σπασει το πλαστικο bracket για Intel CPUs. Επιφυλασσομαι ομως μηπως βρω καποιο στο επομενο καθαρισμα της αποθηκης.Παραλαβη απο ΗΣΑΠ Πευκακια
  10. Dr. Gonzo

    Δημοπρασία αλληλεγγύης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

    Συγχαρητήρια για την κίνηση παιδιά. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά αν κερδίσω, θα ήθελα να μπει το δώρο μου στον πλειστηριασμό (2η φάση) ή να πουληθεί από την ομάδα των admins, για να πάνε κι αυτά τα χρήματα στο ορφανοτροφείο.
  11. Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια Asus P5N-D (s775) που μου έχει πιει λίγο το αίμα.. Η ιστορία: Το PC ήταν λειτουργικό προ εξαμήνου, είχε επάνω έναν E8400, μια 950GTX, 4x1GB DDR2 και 2x250GB Seagate 7200.10 (PSU PC Power & Cooling 750W). Μέσα στο τελευταίο εξάμηνο δεν δούλεψε καθόλου, καθόταν σε μια γωνία χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας. Πριν 2 βδομάδες αποφάσισα να το ξανανοίξω. Οι ανεμιστήρες γυρίζουν, αλλά κανένα σήμα στην οθόνη. Βγάζω σκληρούς και ανεμιστήρες, αφήνω μόνο το CPU fan. Βγάζω την 950GTX, βάζω μια 9500GT. Τα ίδια. Βγάζω την PCIe και δοκιμάζω με μια παλιά PCI. Τα ίδια. Βγάζω τα 3 από τα 4 dimmάκια, δοκιμάζω 1 μόνο με τη σειρά στο 1ο, 2ο, 3ο, 4ο bank. Τίποτε. Το τροφοδοτικό δουλεύει μια χαρά, το έχω δοκιμάσει σε άλλες 2 μητρικές φίλων (μια AsRock 880G με X4 955 και μία Asus X58 (δεν θυμάμαι ποια) με Xeon 6core) Οπτικά η μητρική δεν έχει κανένα ίχνος από κατσαβίδι ή κάτι άλλο. Οι πυκνωτές είναι solid state, δεν υπάρχει κάποιος "φουσκωμένος". Σκεφτόμουν να έχει πάει κάτι στραβά με το BIOS, οπότε δανείστηκα ένα Mini Pro (TL-866A) από έναν φίλο. "Διάβασε" το τσιπάκι μια χαρά (τουλάχιστον έτσι νομίζω). Θα πάρω κι ένα screenshot γιατί ανάμεσα στα ακαταλαβίστικα, είδα ότι έγραφε σε ένα σημείο για ένα άκυρο CPU (Celeron 430) και στις μνήμες (DIMM A1, A2, B1, B2) δεν έγραφε τίποτα. Έχετε κάποια ιδέα; Τί άλλο μπορώ να κοιτάξω πριν πάει για ανακύκλωση;; (Έχω βάλει κι ένα beeper ηχειάκι στους headers της μητρικής μπας και πετάξει κάποιον ήχο να ψάξω για error code, αλλά τπτ) Ευχαριστώ!
  12. Dr. Gonzo

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Γιο-χο-χο! Ακόμη στρατό, ναι, τις φυλακές υπηρετώ! Τον Αύγουστο μπήκα Τζωρτζ, άδεια τώρα 3ο groupάκι. Άιντε και το φάγαμε το μισό.
  13. Dr. Gonzo

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Χρόνια πολλά παιδιά, καλή χρονιά! :)
  14. Dr. Gonzo

    OffTopic;

    Ισχύει Χρήστο? Θα ξεκινήσει από το νέο έτος?
  15. Dr. Gonzo

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δίπλωμα και τύλιγμα το IDE cable με μαύρη μονωτική για να φαίνεται rounded και νερό, με το καινούριο κουτί δεν βλέπω δικαιολογία Είναι και τα Vagourama πλεόν δίπλα σου! :yes4:
  16. Dr. Gonzo

    OffTopic;

    Πάλι 2 cpu επάνω ρε σάκη? Δεν είπαμε θα τα κόψεις αυτά?? Άντε, με γειες και πάλι! Δώσε σύνθεση και info για το μηχάνημα, και τράβα και κανένα bench αν έχεις όρεξη
  17. Dr. Gonzo

    OffTopic;

    Μιχάλη τα σπάει το αποέλεσμα! Πολύ εντυπωσιακό!!! Τώρα θέλει και κόκκινο LED το Supreme FX! Flow meter ειναι αυτό μετά το τανκ??
  18. Dr. Gonzo

    OffTopic;

    [ATTACH]4197[/ATTACH] [ATTACH]4196[/ATTACH] [ATTACH]4195[/ATTACH]
  19. Dr. Gonzo

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Χρόνια πολλά Πάρη!!! Πολύχρονος και peta-μπιτος!!!! :)
  20. Dr. Gonzo

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ THREAD

    Χρόνια πολλά Μιχάλη!
  21. Dr. Gonzo

    OffTopic;

    Άντε ρε Πάρη, καλός πολίτης! Είπες ότι θα ερχόσουν για καφέ εδώ και 2 βδομάδες ρεεεεεε!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.