Jump to content

Gtr 2 +THRUSTMASTER RALLY GT PRO FORCE FEEDBACK WHEEL

Lewnidas

Recommended Posts

ειμαι ασχετος απο τιμονια και ενα φιλαρακι μου μου το προτεινε διοτι εχει 5 axis δεν 3ερω τι παιζει απλος να μου πειτε αν αξιζει αυτη η αγορα

Εχω παίξει με πάρα πολλές τιμονίερες, απ'όλες τις μάρκες και μοντέλα (....σχεδόν :D ). Με την ακριβή Logitech δεν έχω παίξει, αλλά ούτε εχω δεί κανέναν να την έχει. Την φτήνη 900αρα την έχω ο ίδιος και θα έλεγα πως και το κάθε cent που έδωσα τ'άξιζε! Με 95 που κοστίζει θα έβαζα 10 στο value for money και 10 στην αίσθηση. Θα έλεγα πως θα ήταν καλήτερη αγορά απο την thrustmaster (έχω παίξει και με αυτή... :D ). Θα έβαζα 8,5 και 8,5-9 αντίστοιχα.

Μην σε αποθαρίνω όμως από την αγορά της είναι και αυτή υπεραρκετή για ευχάριστη οδήγηση.

Αντε και καλές πάντες...

κοιτα συμπτωση, περασα σημερα απο το Xtreme multirama και εκατσα να παιξω λιγο live for speed σε ενα bucketακι απο το playseats.com και εμεινα, το σκεφτομαι ασχημα... σε συνδιασμο με αυτο το τιμονακι

edit : νομιζω αυτη την τιμονιερα δοκιμασα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580166

μου αρεσε αρκετα, βεβαια δεν εχω δοκιμασει και καποιες αλλες ιδιαιτερα.

gotta love the real life stearing cycles :D

H thrusmuster που σκέπτεται να πάρει πάνω είναι πιο ακριβή από την Driving force pro.

Και στην τιμή της DFP δε θα βρεις καμιά άλλη τιμονιέρα που να πλησιάζει ούτε καν τις 900 μοίρες περιστροφής... οι περισσότερες φτάνουν τις 200.

Μια λεπτομέρεια από όπου και να πας να πάρεις την DFP θα δεις ότι τη πουλάνε για PS2.

Απλά τυχαίνει να έχει USB και να την αναγνωρίζουν κανονικά οι drivers των τιμονιών Logitech.

Αρχική απάντηση από Trackman [Σήμερα, στις 06:15]

logitech είναι κομματάκι τσιμπιμένα

Τα καλύτερα racing-simulators γράφουν σε κάποιο σημείο του κουτιού τους "best played with Logitech Wheels".

Σαν τα Logitech τίποτα!:cool:

Θα σας πω το βραδυ ποια μου αρεσει εμενα περισσοτερο(δεν θυμαμαι μοντελο) μιας και εχω δοκιμασει καμια 20αρια...:D

Η G25 της Logitech ειναι στημενη στο mall και παιζει οποιος θελει...:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 12:02]

Θα σας πω το βραδυ ποια μου αρεσει εμενα περισσοτερο(δεν θυμαμαι μοντελο) μιας και εχω δοκιμασει καμια 20αρια...:D

Η G25 της Logitech ειναι στημενη στο mall και παιζει οποιος θελει...:D

Τι κρίμα που είμαι 220+ χιλιόμετρα μακριά της....:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.