Sakis_LF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Χεεελλλοοοοοου...Καλα ειμαστε???Αναζητω καλλιτεχνικο ψευδωνυμο για τον νεο εππαγγελματικο μου βιο που θα αρχισει προσεχως... να σπουδαζεται προσεχως δηλαδη... αλλα! το καλο το παλικαρι (se-moua) απο τωρα προνοει...!Ποιο πιστευετε λοιπον οτι θα ταιριαζε σε εναν κομμωτη?Εγω σκεφτηκα το Risky Jay! O Jay που ρισκαρει (στην κεφαλα σου) δηλαδη,για να γινεις ΕΣΥ καλυτερος!Εσεις τι λετε??Ευχαριστω τα αδολα και ακεραια λαμπιονια που θα σταθουν στο πλευρο μου!Οι moderators παρακαλουνται να δειξουν σεβασμο αυτη τη φορα... :worship:
Mischeif Σεπτέμβριος 27, 2006 #2 Σεπτέμβριος 27, 2006 χελοοοοΟΟΟΟΟοοοοΟΟ και σε σενα :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P αχαχαχαχαχα! Kαλο το Risky Jay!Αλλα για ποιο λογο να εχεις ψευδωνυμο ως κομμοτις ?Τουλαχιστων εγω σε ενα γνωστo κομμωτηριο που παω με το ονομα τους μου συστηνονται !Δεν μου λενε <<Γεια ειμαι ο Λακης Λουρακης και θα σου κανω το κουρεμα της χρονιας>> Οποτε προτεινω καλυτερα το κανονικο σου ονομα,η αν δεν σ'αρεσει αυτα βαλε σκετο το Jay.... Γνωμη μου απλα δεν εχω σκοπο να σε θιξω!
Sakis_LF Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 27, 2006 Γεια χαρα παιχτες!!Ευχαριστω για τις προτασεις σας και σορυ για την καθυστερηση αλλα γυριζουμε πορνο στο σπιτι και γινετε ενας μικρος χαμος εδω...Ανω κατω μου τα εχουν κανει...[Ουστ...Ξεκολα μωρη Lana... ερχομαι λεμε!!!]ea6gka... Ξυλιτσες μου μυριζουν... Ντα-ντα! Δεν μπορεις βρε να εισαι πιο ξεκαθαρος??? Εσυ εννοουσες You are a Homo-Sapiens και ditry minds like Grunt Gr το πηραν αλλιως...Magic Man, φιλοτιμε παλικαρε, thanks. Αλλα Σακι ο Hydravliko που κουρευει???Comon guys... You can do better...
jpavly Σεπτέμβριος 27, 2006 #9 Σεπτέμβριος 27, 2006 Φίλος, αν κάνεις την ίδια ερώτηση εδώ www.insomnia.gr θα λάβεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.
Sakis_LF Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #11 Σεπτέμβριος 27, 2006 Φιλος jpavly ευχαριστω για το site!! Το κοιταω τωρα.. Πολυ καλο!! Αλλα εγω πιστευω οτι θα βρω τη Λυση στο ΔΕ ΛΑΜΠ... Ιτ ιζ σιμπλι δατ δε σοουλ οβ δε λαμπ χαζεντ σποουκεν γιετ... εντ αι μαστ στικ αραουντ εντ γουειτ... δε λαμπ ΓΟΥΙΛ τσειντζ μαι λαιφ...θενκς παλ...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #12 Σεπτέμβριος 27, 2006 ea6gka... αχ... αχ... πηρες το Cosmo??Λεει κατι αυτο το μηνα? Χαλασε μου φαινεται... Εγω το σταματησα....Εσυ ακομα πιστος ε?....
jpavly Σεπτέμβριος 27, 2006 #13 Σεπτέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Sakis_LFΑλλα εγω πιστευω οτι θα βρω τη Λυση στο ΔΕ ΛΑΜΠ... Μπαααααα
deninho Σεπτέμβριος 27, 2006 #17 Σεπτέμβριος 27, 2006 Τι έχω χάσει στην συγκεκριμένη περίπτωση; :...: :...: :blink:
SLN Σεπτέμβριος 27, 2006 #18 Σεπτέμβριος 27, 2006 Το πρωι ξυπνησα και ειδα την Εφη Θωδη να τραγουδαει το "You're just too good to be true, can't take my eyes off you" με βλαχοαγγλικη προσφορα... επρεπε να καταλαβω οτι κι η υπολοιπη μερα θα ηταν βγαλμενη απο το...twilight zoneFreaky Wednesday Permanent head damage <--- κανει και για ψευδονυμο αν ενδιαφερεσαι...
Sakis_LF Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #19 Σεπτέμβριος 27, 2006 Βρε βρε βρε... γεια χαρα και παλι..! Πω πω... τι ειστε σεις ρε? Ενα ψευδωνυμο ζητησα (=μια πλακιτσα πηγα να κανω χο χο χο...) και ... τι gay ακουσα, τι μονιμη εγκεφαλικη βλαβη ακουσα... χα χα χα...Δε μου λες ρε συ SLN... Εσυ εχεις παρει PhD πανω στο Permanent head damage? Απο κει ξερεις τον ορο? χα χαχα... Μηπως ειναι η καθε μερα σου Freaky and in the twilight zone ? Λιγο βαρια μου τα λες για αυτο λεω... χαχα...Αλλο αστειο, αλλο προσβολη και σχεδον βωμολοχια μαγκες...Οποιος δε γουσταρε ας μην ασχολιοταν στο κατω κατω...Και τωρα?α) το θεμα κλεινειβ)συνεχιζω να ακουω προσβολες και απαντω οπως ξερω (και μετα το θεμα κλειδωνει διοτι θα μας κυνηγησουν)..Διαλεχτε... χα χα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.