Jump to content



Logitech


_K_Marios_

Recommended Posts

Ποιο λετε να επιλέξω ?

Εννοειτε πως το θέλω για παιχνίδια κ ξέρω κ οτι το G7 ειναι για gaming αλλα το άλλο ειναι πιό ωραιο κ αν ξέρει κανενας να μου πει τα χαρακτηριστικα του Revolution για να το συγκρίνω με τα χαρακτηριστικα του G7!

Link to comment
Share on other sites

και εγω το g7 λεω να παρω αλλα δισταζω γιατι περνει περιεργες μπαταριες και αμα αργοτερα θελω αλλες τι κανουμε? το dj alex ειχε πει πως σου στελνουν απο την logitech. μετα απο 1-2 χρονια θα μου στειλουν ομως?

Link to comment
Share on other sites

Προτιμώ τα ποντίκια με κανονικές μπαταρίες ΑΑ. Φαντάσου να θέλεις να δουλέψεις και να μην λειτουργεί το ποντίκι σου επειδή δεν έχει μπαταρία και πρέπει να το βάλεις στην βάση να φορτίσει.

Γι αυτό ψηφίζω το G7 που έχει 2 μπαταρίες μία στο ποντίκι και μία στον φορτιστή. Μέσος όρος χρήσης 10 ώρες η μπαταρία. Πρόκειται για κάτι μικρές ελαφριές τετράγωνες μπαταριούλες. μπαινοβγαίνουν πολύ έυκολα και αυτόματα σε ποντίκι και φορτιστή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JaguarOne

κάπως λίγες δεν είναι 10 ώρες? :cry:

ξέρει κανείς να πει πόσες ώρες χρήσης κράταγε μια φόρτιση στο mx1000?

εμενα μου καρταει ακομα(μετα απο 2 χρονια) πανω απο βδομαδα..μπορει και 2...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.