Jump to content



Φρεσκάρισμα του Xaser III εν όψη αναβαθμίσεων (γενικά)


Bassjunkies

Recommended Posts

Είπα κι εγώ να φρεσκάρω λίγο το παλιό μου αλλά αγαπημένο-αξιόπιστο κουτάκι εν όψη γενικής αναβάθμισης. Είχα από καιρό στο μυαλό μου να βάψω όλο το εσωτερικό μαύρο και να ανοίξω μερικές τρύπες στην λαμαρίνα που βιδώνει το mobo ώστε να έχω πρόσβαση στο backplate του phase χωρίς να το ξεβιδώνω συνέχεια και επίσης να περνάνε τα καλώδια τροφοδοσίας της μητρικής. Έχωντας αυτά σαν βάση έπρεπε πρώτα να κλείσω την τρύπα στον πάτο του κουτιού που πέρναγε ο παλιός μεγάλος εύκαμτος μιας και το καινούριο phase έχει πιο μικρό εύκαμτο και θα πέρναγε πια από το πλάι.

Πρώτη φώτο με την λαμαρίνα που κόλλησα και το κόψιμο για να περάσει ο εύκαμτος από το πλάι αυτή τη φορά. ;)

post-1609-1416072806,822_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχοντας ανοίξει με dremel , όπου ήταν δυνατό, λόγω της χοντρή λαμαρίνας του Xaser, και όπου δεν ήταν δυνατό με γωνιακό τροχό, των ανοιγμάτων για το backplate και για τα καλώδια τροφοδοσίας του mobo. :)

post-1609-1416072806,9011_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σχεδόν έτοιμο για αστάρωμα! Τα κόκκινα λαμαρινάκια μπροστά είναι από την πρόσοψη του Xaser που από καιρό δεν μου άρεσε το χρώμα τους και είπα να τα αλλάξω και αυτά :whistling

Η διαδικασία ασταρώματος έχει ως εξής... χάιδεμα του παλιού χρώματος με schotch-brite ώστε να πιάσει το αστάρι και μετά από καλό καθάρισμα πέρασμα 2 χέρια αστάρι μετάλλων.

post-1609-1416072806,9346_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κόβωντας το κομμάτι για να περάσει ο εύκαμτος από το πλάι χάλασε κατά ένα μικρό η στατικότητα του κουτιού γιατί η πλαϊνή γωνιά στο πάτο χρησιμοποιήται και σαν ενίσχυση. Γι αυτό τον λόγω χρησιμοποίησα μιά αλουμινένια γωνιά για να ενισχύσω πάλι το σκελετό του κουτιού.

post-1609-1416072807,0851_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.