Jump to content



black screens... i see black screens... help me guys!


afracten

Recommended Posts

λοιπον!

παω να κλεισω το pc μου , αλλα πατησα restart! :blink: πριν να κανει οτιδηποτε, βγαζω την πριζα...! το αναβω μετα, και μου βγαζει αυτην την οθονη, την μαυρη η οποια λεει, κατι για safe mode, start windows normally, etc... 5 επιλογες εχει αν θυμαμαι καλα! οποια και να βαλω, με βγαζει παλι αυτην στην μαυρη screen!!! :blink:

help pls.... :...:

Link to comment
Share on other sites

σορρυ , "πατησα"!!!:p νομισα οτι πατησα turn-off, και οτι ειχε σβησει ο υπολογιστης μου! αλλα ηταν στην μεση του restart, οταν εβγαλα την πριζα. και τωρα το μονο που κανει ειναι να δειχνει την black screen...

μηπως καηκε κανενας πυκνωτης?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί τράβηξες την πριζα τόσο τραγικό ήταν το restart?

Και με το restart κάνει ένα κανονικό shut down και μετά απλά ξανανάβει το pc

Κάθε φορά που κλείνει το λειτουργικό κάνει κάποιες τροποποιήσεις σε δεδομένα του λειτουργικού ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έγιναν κατά τη χρήση του.

Είναι πολύ πιθανό κάποιο αρχείο του συστήματος που τροποποιούταν εκείνη τη στιγμή που τράβηξες τη πρίζα να καταστράφηκε. Δεν είναι και πάρα πολύ συχνό φαινόμενο αλλά είναι εύκολο να γίνει.

Κι εγώ έχω κλείσει αρκετές φορές τον υπολογιστή μου από το τροφοδοτικό επίδικα όταν βιάζομαι και μου σπάει τα νεύρα αλλά προσέχω εκείνη την ώρα να μη λειτουργεί ο δίσκος και φυσικά έχω επίγνωση του τι μπορεί να συμβεί από τη βιασύνη μου και είμαι πάντα έτοιμος για format αν χρειαστεί

Σε εσένα δε μπαίνεις ούτε safe mode? (μια από τις επιλογές που λες πρέπει να λέει και αυτό)

Αν δε μπαίνει ούτε εκεί δοκίμασε να βάλεις το cd των xp και να τρέξεις στην κονσόλα του repair ένα check disk (γράψε help για να δεις όλες τις εντολές)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από afracten

και τωρα το μονο που κανει ειναι να δειχνει την black screen...

μηπως καηκε κανενας πυκνωτης?

Αρχική απάντηση από afracten

το αναβω μετα, και μου βγαζει αυτην την οθονη, την μαυρη η οποια λεει, κατι για safe mode, start windows normally, etc... 5 επιλογες εχει αν θυμαμαι καλα! οποια και να βαλω, με βγαζει παλι αυτην στην μαυρη screen!!! :blink:

Αφού σου βγάζει αυτή την οθόνη δεν έχει καεί τίποτα απλά κάποια αρχεία του λειτουργικού έχουν καταστραφεί με λίγη τύχη ένα απλό check disk μπορεί να τα σουλουπώσει και να ξαναξεκινήσει

Link to comment
Share on other sites

Βρες το cd των xp θα το χρειαστείς έτσι κι αλλιώς.

Μετά ορίζεις first boot device το οπτικό σου drive και πατάς any key κάνεις boot από το cd και σε κάποια οθόνη πριν την εγκατάσταση σου λέει press R το repair Με λίγα λόγια ακολουθείς ότι διαβάζεις στην οθόνη σου δεν είναι φιλοσοφία και όταν τα βρεις σκούρα στην command line γράψε help και θα σου βγάλει όλες τις εντολές αν θυμάμαι καλά για να κανείς check disc γραφείς chkdsc.

Τέλος πάντων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη κάνει τίποτα αυτό οπότε βρες ένα άλλο pc και σύνδεσε το δίσκο σου , κάνε backup, και μετά happy format και ευτυχισμένο το φρέσκο λειτουργικό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.