Jump to content

Intel vs AMD (ξανά και ξανά και ξανά......)

sfeteristis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

+1 εγω στον Αnousio.

O 64 X2 ειναι ανωτερος του Μεριλυν Μ©oνροε.

Οπως βλεπω ολοι σας εδω εχετε conroe αλλα δε θα βγαλετε θυματα ολους εμας (την πλειοψηφια) που εχουμε amd.

Δεν υπαρχει M/B PCI-express socket939 καινουργια?

Αρχική απάντηση από aristos87

Μπορείς να αγράσεις μια mobo 939 με pcie κυκλοφορουνε ακόμα.... Και θα βαλεις και τις DDR1 και τον 939 χωρις προβλημα... Μετα θα εχεις μεγάλη γκάμα να επιλέξεις σε pcie κάρτες...

Αυτό αναφέρθηκε πριν από 27 ωρες Όλοι λεμέ το ίδιο πράγμα:p

Αρχική απάντηση από sfeteristis

Δεν υπαρχει M/B PCI-express καινουργια?

ΔΕ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ CORE DUO!!! απλά σχολιάστηκε επειδή έδωσε πολλά λεφτά στον x2 που αγόρασε... αλλά αυτό όμως έγινε... όλοι του λεμέ για νέα μητρική 939 όπως κι εσύ...

+1 εγω στον Αnousio.

Οπως βλεπω ολοι σας εδω εχετε conroe αλλα δε θα βγαλετε θυματα ολους εμας (την πλειοψηφια) που εχουμε amd.

κατσε λιγο παληκαρι μου,και γω amd fx60 εχω αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα παραδεχτουμε

αυτην την στιγμη το πανω χερι τον εχει ο conroe,μην εχουμε παροπιδες και τα ισοπεδονουμε ολα,θα παρακαλουσα να μην συνεχηστει σε κοντρα amd vs intel απλος τα εχουμε πει παρα πολλες φορες αυτα:)

+1 εγω στον Αnousio.

Και εγώ amd έχω αλλά δεν είπα ότι είναι καλύτερος από τους conroe...Και δε χρειάζεται να μας το λέει ο καθένας που δεν έχει διαβάσει τίποτα αλλά το λέει μόνο και μόνο για να καλύψει τον εσωτερικό του εγωισμό προκειμένου να πειστεί ότι δεν έχει χειρότερο μηχάνημα.Τα νούμερα που διαβάζω και βλέπω μου είναι αρκετά για να πειστώ, τώρα αν δε σας πείθουνε αυτά οκ μπορείς να πιστεύεις ότι θες δε μπορώ να σου πω εγώ κάτι άλλο.....

Και επιπλέον για να σε προλάβω δεν είπε κανείς ότι είναι κακοί οι AMD τώρα, απλά είναι 2οι σε απόλυτες επιδόσεις....

Όσο για μόμπο Pci-express καινούργιο ορίστε η λύση την ξαναπόσταρα και την ξαναποστάρω, ότι καλύτερο στη δεδομένη τιμή και από καλό κατάστημα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1034&product=852775

Αρχική απάντηση από subneo

Ε.. ψιτ.. παλικάρι.. Δε θες να αλλάξεις τίποτα στον υπολογιστή σου και θες να βάλεις agp κάρτα?

6600gt/6800/6800gt/6800ultra/7800gs η x800/x850xt/gt/gto/gto2 κτλ..

Αυτά!

ΥΓ Βασικά εγώ πιστεύω πως οι moderators πρέπει να κάνουν χαβαλέ με αυτό το thread αλλιώς έπρεπε να είχε κλειδωθεί από την πρώτη σελίδα όπου και πήρε ο ενδιαφερόμενος ΚΑΘΕ πιθανή λύση!!!

+1

+1 εγω στον Αnousio.

Δεν υπαρχει M/B PCI-express socket939 καινουργια?

Μαλλον βαριεσε να διαβασεις 4 σελιδες τοπικο και ειπες να πεταξεις και συ την πατατουλα σου ε??

Αρχική απάντηση από ergotelis

Noμίζω παιδιά με το συγχώριο ότι χάνουμε το χρόνο μας....Η κουβέντα έχει καταντήσει ανούσια, αν ήμουν admin θα το έκανα Lock,όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε.

Αρχική απάντηση από subneo

ΥΓ Βασικά εγώ πιστεύω πως οι moderators πρέπει να κάνουν χαβαλέ με αυτό το thread αλλιώς έπρεπε να είχε κλειδωθεί από την πρώτη σελίδα όπου και πήρε ο ενδιαφερόμενος ΚΑΘΕ πιθανή λύση!!!

Όπα κλείσαμε και δεύτερη λούπα στην επανάληψη

(τελικά έχει πλακά να κανείς spamming κρίμα που δε το κάνω συχνά)

:p :P :p :P :p :P :p

Καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι εχουμε ολοι δικαιωμα να πουμε την αποψη μας.

Η δικη μου λοιπον ειναι οτι ο X2 ειναι σαφως ανωτερος του conroe και οτι δε πρεπει να χαφτουμε τα επικοινωνιακα τρυκ και τις πλαστες μετρησεις που παρουσιαζουν αργυρονητα sites και ασχετοι συντακτες. Μετα και απ την εξαγορα της ΑΤΙ απ την ΑΜD η indel μετραει μερες και φυσικα η πρωτοκαθεδρια που ειχε καποτε εχει οριστικα απωλεσθει.

Παψτε λοιπον καποιοι να θεωρειτε ανοητους οσους προτιμησαν ή προτιμουν τον X2 της AMD αντι του ασθενικου conroe, που ειμαι σιγουρος οτι δε προκειται να πιασει.

Η δικη μου λοιπον ειναι οτι ο X2 ειναι σαφως ανωτερος του conroe και οτι δε πρεπει να χαφτουμε τα επικοινωνιακα τρυκ και τις πλαστες μετρησεις που παρουσιαζουν αργυρονητα sites και ασχετοι συντακτες. Μετα και απ την εξαγορα της ΑΤΙ απ την ΑΜD η indel μετραει μερες και φυσικα η πρωτοκαθεδρια που εχει καποτε εχει οριστικα απωλεσθει.

Παψτε λοιπον καποιοι να θεωρειτε ανοητους οσους προτιμησαν ή προτιμουν τον X2 της AMD αντι του ασθενικου conroe, που ειμαι σιγουρος οτι δε προκειται να πιασει.

φιλε μου,σαφως και πρεπει να εχεις αποψη και γνωμη,αλλα μπορεις να μου εξηγησεις σε τι ειναι ανοτερος οamd απεναντι σε ενα conroe και δεν σου μιλαω για 6700 x6800 αλλα για ενα 6600 απεναντι σε εναν fx62

:)

Αρχική απάντηση από def

φιλε μου,σαφως και πρεπει να εχεις αποψη και γνωμη,αλλα μπορεις να μου εξηγησεις σε τι ειναι ανοτερος οamd απεναντι σε ενα conroe και δεν σου μιλαω για 6700 x6800 αλλα για ενα 6600 απεναντι σε εναν fx62

ας μου εξηγησεις εσυ σε τι ειναι ανoτερη ηintel απεναντι σε εναν διπυρηνο Α64

Η δικη μου λοιπον ειναι οτι ο X2 ειναι σαφως ανωτερος του conroe και οτι δε πρεπει να χαφτουμε τα επικοινωνιακα τρυκ και τις πλαστες μετρησεις που παρουσιαζουν αργυρονητα sites και ασχετοι συντακτες. Μετα και απ την εξαγορα της ΑΤΙ απ την ΑΜD η indel μετραει μερες και φυσικα η πρωτοκαθεδρια που ειχε καποτε εχει οριστικα απωλεσθει.

Κι εσύ έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι θέμα σύγκρισης επεξεργαστών

Και αν ήταν θα έπρεπε να μας αποδείξεις αυτό που ισχυρίζεσαι

Btw κι εγώ amd έχω και μάλιστα 3000+ socket A

Κάποτε είχε πήξει ο τόπος με noobs που λέγανε οι INTEL είναι καλύτερη από την AMD γιατί ΕΤΣΙ

Τώρα γίνεται και το ανάποδο πάμε γερά

Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 15:32]

Κάποτε είχε πήξει ο τόπος με noobs που λέγανε οι INTEL είναι καλύτερη από την AMD γιατί ΕΤΣΙ

Τώρα γίνεται και το ανάποδο πάμε γερά

Συμφωνω μαζι σου, noobs υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα. Ειναι οι ασχετοι που κατευθυνονται απ τα επικοινωνιακα τρυκ και τις διαφημισεις;)

’λλο προτίμησαν,όταν εννοούμε για το διάστημα πριν βγούνε οι conroe,άλλο αν πήρανε amd για οικονομικούς λόγους.Είπαμε και εκεί συμφωνούμε όλοι ότι οι AMD σε απόλυτες επιδόσεις είναι πίσω σε σύγκριση με τους conroe, αλλά δε σημαίνει ότι για κάποιους άλλους λόγους να μη πάρεις AMD.

Βασικά κακώς απαντάω και ασχολούμαστε , οι εξωγήινοι του quake3 φταίνε έχουνε τρυπώσει μυστικά στη γη μεταμορφωμένοι σε ανθρώπους και δημιούργησαν ένα νέο μάτριξ, τη μεγαλύτερη συνομωσία στη Γη, για να κατατροπώσουν την AMD.Αλλά κανείς δε με πιστεύει :(

Νο hard feelings και πάλι αλλά αν είναι να λέμε ότι θέλουμε μπορούμε να λέμε πολλά επί ώρες και πάντα στα off-topic.....

Συμφωνω μαζι σου, noobs υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα. Ειναι οι ασχετοι που κατευθυνονται απ τα επικοινωνιακα τρυκ και τις διαφημισεις

Για αυτό πάρε καμιά δεκαρία πρόβατα(πρέπει να υπάρχουνε στη πραγματικότητα από ότι μου έχουνε πει δεν πρέπει να είναι επικοινωνιακό τρικ) και πήγαινε σε κανά βουνό θα είσαι ασφαλής από οχετούς και noobs....

Ας μου εξηγησεις εσυ σε τι ειναι ανωτερη η indel απεναντι σε εναν διπυρηνο Α64

Δεν είναι καλύτερη η intel απέναντι στην AMD η τουλάχιστον δεν είμαστε σε θέση να το κρίνουμε αυτό έτσι απλά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο core duo είναι καλύτερο προϊόν από τους αντιστοίχους A64..

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

Και φυσικά όχι επειδή το λέει στο tomshardware

Όσοι έχουν κάνει δοκιμές παρόμοια αποτελέσματα γραφούν

Ειδές πόσο off topic βγήκαμε?????

Συμφωνω μαζι σου, noobs υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα. Ειναι οι ασχετοι που κατευθυνονται απ τα επικοινωνιακα τρυκ και τις διαφημισεις;)

.....και απο τον κολημενο τους εγκέφαλο....

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 15:36]

Για αυτό πάρε καμιά δεκαρία πρόβατα(πρέπει να υπάρχουνε στη πραγματικότητα από ότι μου έχουνε πει δεν πρέπει να είναι επικοινωνιακό τρικ) και πήγαινε σε κανά βουνό θα είσαι ασφαλής από οχετούς και noobs....

Eσυ εισαι το προβατο αφου ακολουθεις οτι σου σερβιρουν και το θεωρεις αυθεντια.

Eσυ εισαι το προβατο αφου ακολουθεις οτι σου σερβιρουν και το θεωρεις αυθεντια.

Εχμ διάβασε τα reviews :boxed:

Διάβασε και εντυπώσεις από μέλη σε αυτό και σε άλλα forums προφανώς όλοι παρασυρόμαστε :shutup:

Ρε παιδια..... Μιλαγαμε για το τι καρτα θα παρει του λεμε οτι αξιζει να αλλαξει Mobo και να παρει pcie αν αυτος δεν καταλαβαινει ειναι αναγκη να τρωμε στην μαπα οτι ασχετο γραφει ο καθενας?

δε το πιασα αυτο...για μενα το ειπες?

αν εσυ εχεις δικαιωμα να γραφεις οτι ασχετο θες και να σε τρωω στη μαπα, τοτε το ιδιο δικαιωμα εχω κι εγω φιλαρακο μου...νομιζω?

Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να μας πεις ότι λέγαμε κάτι άσχετο μέχρι να ποστάρεις εσύ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.