Jump to content



Μου χάλασε ο εκτυπωτής! - Διαβάστε πως..


Recommended Posts

Χρόνια ασχολούμαι με υπολογιστές, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί..

Λοιπόν, έχω το πολυμηχάνημα HP PSC 1610.

Σήμερα πήγα ωραία και καλά να εκτυπώσω κάτι..

Μου βγάζει μήνυμα ο εκτυπωτής: "Ελέγξτε τη δεξιά κεφαλή εκτύπωσης"

Ανοίγω λοιπόν τον εκτυπωτή για να την ελέγξω και πετάγεται από μέσα...ένα μικρό ΠΟΝΤΙΚΙ!!!

:eek::blink: :wassat:

Ναι! Καλά διαβάσατε.. Ποντίκι!! Όχι οπτικό, usb και άλλα τέτοια.. Ένα ζωντανό ποντίκι!!!

Τι διάολο έκανε εκεί πέρα το ποντίκι?

Μετά από το σοκ που πήρα αποφασίζω να ελέγξω τον εκτυπωτή από μέσα (το ποντίκι εξαφανίστηκε μέσα σε μια στιγμή - ούτε που το ξαναείδα..)

Δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο έκανε εκεί μέσα, αλλά είχαν στάξει παντού μελάνια κάτω και δίπλα από τις κεφαλές και φυσικά ο εκτυπωτής μου λέει μόνιμα να ελέγξω τις κεφαλές.. Δε φαίνεται να έχει φάει τίποτα πάντως, ούτε να έχει κατουρήσει πουθενά.. Πέρα από τα μελάνια που έχουν χυθεί παντού εκεί μέσα δεν υπάρχει άλλη εμφανής ζημιά..

Τι να κάνω εγώ τώρα? Να στείλω e-mail στην ΗΡ λέγοντας τους την ιστορία και ρωτώντας τους τι μπορεί να έχει πάθει ο εκτυπωτής από αυτό και αν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί? Μπορεί κανείς να φανταστεί τι έχει γίνει?

Σημειωτέον, δεν έχω ξαναδεί ποντίκι στο σπίτι (και ελπίζω ούτε πρόκειται, μέχρι το τέλος του μήνα έχω κανονίσει να μετακομίσω - πριν το συμβάν με το ποντίκι το κανόνισα..), μόνο κατσαρίδες..

Link to comment
Share on other sites

Eμένα είχε μπει κατσαρίδα στο subwoofer. 3 η ώρα το βράδυ. Βγήκε με τσίτσα Μπάσο, treble και ένταση υπό τους ήχους του Σπανουδάκη.

Μακριά τα κατοικίδια μας :p λοιπόν από τα pc

Link to comment
Share on other sites

Καλά ενοειται πώς δεν εχει μέινει καλωδιο για καλώδιο μέσα στον εκτυπωτή . Btw σε συνεργείο ενος γνωστού μόλις έχουν φέρει ένα alfeto 156 και δινει μίζα το παλικάρι και δεν ανταποκρίνεται . Ανοιγει το καπώ μου λέει κοίτα λιγο μπροστά κάνει το τσακ τσακ η μίζα ? κοιτάω μέσα στο καπώ , και κάποιο τρωκτικό [προφανώς] έχει φάει απο καλώδια που πάνε στον εγκέφαλο , κάτι αλλα καλώδια απο αισθητήρες κλπ κλπ . Κανα 400ρι ζημιά αν θυμάμαι καλά :S

Link to comment
Share on other sites

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που λεει ο PGM. ο θειος μου εχει λεωφορειο στο κτελ. πολλες φορες εκτος απο υλικα και αψυχα δεματα μεταφερουν και ζωντανα, πχ ποντικια,καναρινια κτλ... σε εναν αλλο γνωστο του που εκανε δρομολογιο αθηνα-θεσ/νικη ειχαν φορτωσει κανονικα τα ποντικια σε χαρτοκουτι μεγαλο. ε αυτα κανα την διαδρομη φαγανε το κουτι και βγηκαν εξω και αρχισαν τις βολτες μεσα στο λεοφορειο.... φανταζεστε τι εγινε μεσα ε? μετα κανανε ποσο καιρι για να τα βγαλουν ολα εξω. επισης ενα ειχε χωθει σε ενα ιμαντα του λεοφορειου και εγινε κιμα... :p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση 1η: Το ποντίκι στο σπίτι πως μπήκε; Ή είχες το πολυμηχάνημα έξω, στον κήπο/βεράντα κλπ;

Ερώτηση 2η: Εντάξει δεν το ξαναείδες το ποντίκι. Δε σε νοιάζει αν έμεινε μέσα στο σπίτι ή όχι;

Όσο για το τι έχει γίνει, σου έχει φάει καλώδια, καλωδιοταινίες και διάφορα άλλα εκεί μέσα. Εδώ κοντεύουν να κόψουν τα καλώδια ρεύματος του Γ. Καραϊσκάκης (μιλάμε για πολλά Volt και Ampere). Ως συνήθως, κάνεις τον noob, και δεν αναφέρεις τπτ που μπορεί να είναι επιβαρυντικό στην υπόθεσή σου :p

Link to comment
Share on other sites

tigrakas κορυφαίο!

deninho δεν έχω ιδέα πως μπήκε μέσα στο σπίτι και ακόμα περισσότερο δεν έχω ιδέα πως μπήκε στον εκτυπωτή.. Το ότι δεν το ξαναείδα το είπα μετά από αρκετό ψάξιμο.. ’λλωστε φοβάμαι για το τι άλλο μπορεί να μου έχει καταστρέψει χωρίς να το έχω καταλάβει ακόμα.. Πως διάολο εξαφανίστηκε έτσι?

Έστω ότι τους το πάω και κάνω τον κινέζο.. Δε θα φανεί ύποπτο αν δουν φαγωμένες καλωδιοταινίες κτλ? Εκτός αυτού τα μελάνια τα είχα αναγομώσει, οπότε είναι εκτός εγγύησης (λες να έχει δίκιο ο knight_77?) Είναι ικανοί να μου πουν ότι φταίει αυτό και ας είναι φαγωμένα τα μισά καλώδια από πίσω..

Link to comment
Share on other sites

Τα ποντίκια μπορούν να τρυπώσουν απο παντού. και σε ότι δεν μπορύν να τρυπώσουν το σκάβουν με τα δόντια τους. Το πιο πιθανόν έιναι να το τράβηξε η θερμοκρασία των κεφαλών του μελανιού. λογικα θα το έχει κανει κόσκινο το cartige.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εγω μια φορα βρηκα τον παπαγαλο μου μεσα στο κουτι. (το πλαινο δεν ηταν εξω) Η μονη ζημια που επαθα ηταν ενα καλοδιο sata που βρκε..... Ευτυχως που ο υπολογηστης δεν ηταν στο ρευμα γιατι θα εβρισκα καρβουνα.....:hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.