Jump to content



HELP!! Level One Port Forwarding


Deus

Recommended Posts

καλημέρα έχω ένα router Level One FBR 1407 και έχω το εξής πρόβλημα:

παρόλο που στο Forwarding Rules-->Virtual Server (firewalll του router) ορίζω τα port κανονικά δεν γίνετε απόλυτος τίποτα τουλάχιστον στα περισσότερα προγράμματα όπως πχ ο web server portfgv6.jpg

Η ip 192.168.123.130 είναι η καρφωτή ip που έχω πρίση στο pc

μου φαίνεται πως τα έχω κάνει όλα σωστά χωρίς να είμαι όμως 100% σίγουρος :tomato:

Έχω απελπιστεί 1 βδομάδα τώρα προσπαθώ να ανοίξω ports αλλα τίποτα υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει στο σετάρισμα του συγκεκριμένου μηχανήματος

οποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ πολύ ας βοηθήσει γιατί το βλέπω να καταλήγει κάτω στο δρόμο με έχει εκνευρίσει αφάνταστα :jump: :jump: :jump:

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως το firewall rule για accept των πακέτων στο συγκεκριμένο port είναι διαφορετικό από το ΝΑΤ που κάνεις στο port για να προωθείται το πακέτο στο κατάλληλο μηχάνημα. Επίσης να ξέρεις ότι η δοκιμή σου θα πρέπει να γίνει από κάποιον που είναι στο internet, δεν μπορείς να το κάνεις εσύ από μέσα. Αν θες δώσε μας τη dyndns σου να σου πούμε αν δουλεύει. Υπ' όψιν ότι δεν έχω το modem-router σου, απλώς ιδέες ρίχνω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.