Jump to content


ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ:)


JUSTINS

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και καλος σας βρισκω!!!!! Τυχαινει να'με νεος στο Forum οπως θα εχεται ηδη καταλαβει αλλα εδω και καιρο παρακολουθω αρκετα thread και θα ελεγα πως πραγματικα δινεται αρκετες σημαντικες πληροφοριες σε ολους μας!!!!So keep up the good work:T: :T: :T: :T:

Τελευταια με απασχολει πολυ η αναβαθμιση του υπολογιστη μου και επειδη απεχω αρκετο καιρο απο τις τελευταιες εξελιξεις θα ηθελα να με βοηθησετε καπως ωστε να αποφασισω για το καλυτερο!!!!

Ειμαι αναμεσα σε conroe E6400 η E6600...Δεν γνωριζω αν η διαφορα στο cache παιζει τοσο μεγαλο ρολο.Απο μητρικη δεν ξερω!Απο καρτα γραφκων αναμεσα σε 7900gtx 512mb η x1900x 256mb.Πειτε μου αν εχουν μεγαλες διαφορες!!!!Και μνημες υποθετω supertalent 2x1gb αλλα δεν γνωριζω ποιες!Στο συνολο θελω να ειναι καπως αρκετα καλο σαν μηχανημα γιατι ενδιαφερομαι για Games αρκετα οπως και ολες τις αλλες εργασιες!

Αυτα!!!!!Τι προτεινεται?????Ολες οι προτασεις δεκτες:) :) :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά τις διαφορές στις επιδόσεις, καλό θα ήταν να πας σε κάποιο review site π.χ. www.tomshardware.com , να δεις τα review τόσο στα cpu όσο και στις κάρτες γραφικών και να δεις τις διαφορές. Υπάρχουν charts για τα πάντα. Από κει και πέρα είναι θέμα πόσων χρημάτων διαθέτεις για το τι θα πάρεις.

Καλές αγορές.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για το site!Ειναι αρκετα καλο αλλα πανω κατω εχω δει οτι προς το παρον οι conroe ειναι καλυτεροι σε σχεση με τους amd και γι' αυτο ανεφερα μονο αυτους!Τωρα ως προς το χρηματικο ποσο υποθετω γυρω στα 800-1000 ευρω να ειναι μια λογικη τιμη για αναβαθμισει απο την εποχη των pentium με ht και AGP!Οποτε οσο περισσοτερες γνωμες εχω τοσο το καλυτερο! ;)

Link to comment
Share on other sites

Ρε φίλε, ποιος μίλησε για AMD?

Ειμαι αναμεσα σε conroe E6400 η E6600.. Δεν γνωριζω αν η διαφορα στο cache παιζει τοσο μεγαλο ρολο.
Απο καρτα γραφκων αναμεσα σε 7900gtx 512mb η x1900x 256mb.Πειτε μου αν εχουν μεγαλες διαφορες!!!!

Λες ότι δε γνωρίζεις τις διαφορές ανάμεσα σε αυτά που έχεις επιλέξει και σε παραπέμπω σε review site για να τις δεις. Δες τα tom's charts.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεις να περιμενεις περιμενε το Dx10 και μετα προχωρα σε αλλαγη η αντικατασταση τωρα ειναι ανωφελο να δωσεις τοσα χρηματα για Dx9 καρτα γραφικων η επιλογη παντως ειναι δικια σου:)

Link to comment
Share on other sites

Λετε να περιμενω για το Dx10 μμμμμ.....Ναι αλλα περιμενω ηδη αρκετο καιρο που δεν εκανα αναβαθμιση με τους dual core και τωρα ειναι καπως ξερεις....μακραν!!!Γιατι σκεφτομουν οτι αν περιμενα και αλλο για τισ καινουργιες καρτες (που το σκεφτομουν)θα βγουν οι νεοι επεξεργαστες της AMD και μετα δεν θα ξερω τι να παρω:confused:

Εκτος εαν παρω επεξεργαστη τωρα και καμια καρτα γραφικων πιο απλη αλλα πως θα παιζω Half:blink: Οποτε καταλαβαινεις το μπλαιξιμο μετα!!!!Και ετσι οπως παει η τεχνολογας θα πρεπει να περιμενω περισσοτερο-καθε λιγο και λιγακι τσουπππ και κατι νεο :mad: Psychohitech μας εχουν καταντησει αλλα να μου πεις ετσι ειναι οι νεες τεχνολογιες!!!!!;)

Link to comment
Share on other sites

Αν σε παιρνει η τσεπη σου για τον Ε6600 παρε αυτον...

Καρτα οποια απο τις Χ1900ΧΤ /7950 με 512Μβ -και για τις δυο- ή την 7900GTX θα σε καλυψει μια χαρα...!Την 7900GTX λεει παρα πολυ αν τη βρεις στα 299€ ..(ή αντε 20€ παραπανω).

Η Χ1900ΧΤ με 256ΜΒ αρκετα καλη και αυτη....και αρκετα οικονομικη ( ας ειναι καλα ο κ.Γεραρδος...)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JUSTINS [Σήμερα, στις 16:15]

Ειμαι αναμεσα σε conroe E6400 η E6600...

διαλεξε εσυ...

Αρχική απάντηση από JUSTINS [Σήμερα, στις 16:15]

Απο μητρικη δεν ξερω!

ποσα λευτα δινεις για την μητρικη???

Αρχική απάντηση από JUSTINS [Σήμερα, στις 16:15]

Απο καρτα γραφκων αναμεσα σε 7900gtx 512mb η x1900x 256mb.Πειτε μου αν εχουν μεγαλες διαφορες!!!!

μεγαλες διαφορες δεν εχουν αλλα τα 512 MB ειναι κερδος...

Αρχική απάντηση από JUSTINS [Σήμερα, στις 16:15]

Και μνημες υποθετω supertalent 2x1gb αλλα δεν γνωριζω ποιες!

λεγοντας "δεν γνωριζω ποιες!" τι ακριβως εννοεις???

το μοντελο?

Link to comment
Share on other sites

Μην περιμένεις τίποτα... Αφού θες υπολογιστή τώρα πάρτον τώρα. Υπάρχουν δεκάδες directx9 παιχνίδια και θα βγουν άλλα τόσα μέχρι να έρθει το dx10.

Το θέμα δεν είναι μόνο το dx10 αλλά το ότι οι νέες dx10 κάρτες θα είναι αρκετά πιο γρήγορες από τις τωρινές dx9 κάρτες, ακόμα και όταν παίζεις dx9 παιχνίδια. Αν μπορείς να διαθέσεις αρκετά λεφτά(500+) για να πάρεις high end dx10 κάρτα, εγώ συστήνω να περιμένεις.

Αν πάρεις τώρα κάρτα, συστήνω ανεπιφύλακτα x1900xt(ειδικά άμα μπορείς να βρεις καμία προσφορά). ’σε τις 7900 για τους άλλους για να παίζουν q4 και πάρε x1900xt για να παίζεις crysis και όλα τα μελλοντικά παιχνίδια με απείρως περισσότερα fps.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!Μάλλον θα αγοράσω τον Ε6600!Απο όσα έχω διαβάσει εδώ είναι αρκετά καλός:T: !!!!Από μητρική δεν γνωρίζω καθώς έχουν αρκετα χαρακτηριστικα που δεν ξέρω οι τελευταίες!Αν κάποιος μπορει να μου αναφέρει καποιες καλές καθώς με ενδιαφέρει το ο/c θα ήταν οτι καλύτερο.Ως προς το χρηματικό ποσό μπορω να διαθέσω συνολο 1200-1400!Οπότε για mobo 200-250 ευρώ!Τελευταία η μνήμη που ειναι supertalent αλλά δεν ξέρω αν ειναι αρκετή η 1gb η 2gb!Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο δεκτό!Όσο για την κάρτα γραφικών είμαι της γνώμης να πάρω την x1900xt('οπως αναφέρατε όλοι) η οποία είναι αρκετά κάλη και σε λογική τιμή(200 ευρώ) οπότε να μην ξοδέψω πολλά λεφτά σε τωρινή τελευταίας γενιάς κάρτα μέχρι να βγούνε οι dx10;) !Οπότε να κάνω και την δουλεία μου προς το παρόν!Ούτως ή άλλως η τεχνολογία συνέχως εξελίσεται και όπως είπε ο vdeseris θα περιμένουμε λίγο καιρό μεχρι να βγουν και τα αντίστοιχα παιχνίδια!

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου τι δισκους εχεις? αν εχεις ιδε την ψιλοπατησες διοτι σχεδον ολες οι μητρικες τωρα πια εχουν εναν ιδε κοντρολερ που ειναι για τα δνδ (οχι απαρετητα αλλα αυτα δεν θα εχουν που αλλου να μπουν) μια πληρης συνθεση στα 1400 ευρο που φυσικα αν θελεις κατι δε το περνεις πχ ηχεια ή πληκτρολογιο...

skatanu1.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.