Jump to content


Ξεχωριστο partition για παιχνιδια μονο


EvilRyu

Recommended Posts

Αμα το κανω αυτο στον 80αρη δισκο μου χωρις ομως να κανω format και τον χωρισω με ενα προγραμμα ας πουμε το Partition Magic θα εχει καμια θετικη διαφορα στην αποδοση η ειναι το ιδιο πραγμα σαν να εχω ολοκληρο τον δισκο?

Link to comment
Share on other sites

Εννοείς από ότι κατάλαβα, να μετακινήσεις απλώς την εγκατάσταση των παιχνιδιών από το partition των windows σε ένα δεύτερο. Σε αυτή την περίπτωση και μάλιστα στον ίδιο σκληρό δε θα κερδίσεις σχεδόν τίποτα.

Έχεις κάποιο σχετικό κέρδος εαν κάνεις σε άλλο partition δεύτερη εγκατάσταση των windows xp μόνο για τα παιχνίδια και benchmarks. Αυτή την εγκατάσταση τη ρυθμίζεις κατάλληλα κλέινοντας άχρηστα services, δεν εγκαθιστάς τίποτα άχρηστο να γεμίζεις τη registry και ειδικά να προγράμματα που τρέχουν στο background. κλείνεις τα visual εφε των xp και κάνα δυο άλλες μικροαλλαγες . Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ελαφρύτερο σύστημα, μία περίοδο που το είχα κάνει φόρτωνε με λιγότερα από 100MB μνημης, βέβαια στην περίπτωσή σου με 80αρη σκληρό θα είναι στριμωγμένη κάπως η κατάσταση. Στα υπόψη το είχα κάνει εποχή πριν βάλω dsl και δεν με αποσχολούσαν προβλήματα ασφαλείας, antivirus firewall online gaming πιθανόν κάποια χρήσιμα services.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.