Jump to content



SYSmark 2004 SE


Recommended Posts

Το Σεμπτέμβριο του 2006, η κρατική υπηρεσία, "Special Administrative Region (HKSAR)" του Hong Kong, εξέδωσε νέες προδιαγραφές για την αξιολόγηση των υπολογιστών, με σκοπό την αντικειμενική σύγκριση των επιδόσεων τους.

Επιλέχθηκε το μετροπρόγραμμα SYSmark 2004 SE, για notebook και desktop PCs, ενώ για servers, τα SPECfpbase2000 και SPECintbase2000.

Η AMD σήμερα δήλωσε ότι υποστηρίζει τις επιλογές των συγκεκριμένων μετροπρογραμμάτων και το πρόγραμμα αξιολόγησης των υπολογιστών από την Κυβέρνηση του Hong Kong.

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=690163&starttime=0&endtime=0

Θα δούμε ποτέ ανάλογες προδιαγραφές και από τους δικούς μας? :p

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Bapco...

Πότε θα πάρουν κανένα μάθημα από τις μεγάλες εταιρίες που έχουν επιτυχία στον τομέα...Δεν καταλαβαίνουν ότι με το να έχουν μόνο έκδοση με χρέωση, σε μια αγορά που κυριαρχούν πολύ ποιοτικότερα προϊόντα δωρεάν και που το τεράστιο install base των enthusiasts τους δίνει ραγδαίο feedback για συνεχή βελτίωση, μειώνουν έτσι τη δυναμική διεκδίκησης μεγαλύτερου μέρους της πίτας...; Τι τσίπηδες...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.