Jump to content



ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ GOOGLE?


vilu-k

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ.ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 2 Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ(ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ),ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ . ΝΑ ΣΥΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΙΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: 340.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ 0,04 SEC ΚΑΙ 329.000 ΣΕ 0,05 SEC ).

Link to comment
Share on other sites

Γράψε με μικρά είναι σαν να γκαρίζεις επίσης ενα ενα τα ποστ.

Ο κάθε υπολογιστής μπορεί να έχει υποθηκευμένες συγκεκριμένες προτιμήσεις από τους χρηστές που έχουν καθίσει σε αυτούς κατά καιρούς..

post-258-1416072868,9233_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν γράφω με ελληνικά συνήθως και ειμαι σκράπας από ορθογραφία!Τωρα αναφέρθηκε και κάτι για bots (δεν ξέρω τι είναι αυτό),έχει καμία σχέση με τα bots μήπως? Για να καταλάβεις βάλαμε τρεισ υπολογιστές απο το ίδιο δίκτυο την ίδια ακριβώς αναζήτηση "ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ", πατήσαμε enter ταυτόχρονα και βγήκε διαφορετικό αποτέλεσμα μόνο στον εναν.τυχαίο γεγονός?ΥΓ :Ελεγχω τώρα αυτό που μου είπες στον υπολογιστή μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.