Jump to content


έχω πρόβλημα


vilu-k

Recommended Posts

Καλησπέρα.Ειμαι φοιτητής και μας έκαναν 2 ερωτησεις που παιρνουν bonus αν απαντηθουν.

ερωτηση1: Για ποιο λογο 2 υπολογυστες που συνδεονται απο το ιδιο δικτυο στην ιδια μηχανη αναζητησης (π.χ. google) την ιδια στιγμη και με την ιδια ακριβως αναζητηση (π.χ. "ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ",κεφαλαια ελληνικα)λαμβανουν διαφορετικα αποτελεσματα (π.χ. 340.000

ο πρωτος σε χρονο 0,15 " και 337.000 ο δευτερος σε χρονο 0,27 "). εκανα και εχθεσ την ερωτηση και μου απαντησαν οτι ειναι θεμα preferences της μηχανης αναζητησης. Θεωρω ομως οτι σπανια ως καθολου καποιος θα πειραζε κατι σε καποια μηχανη αναζητησης αφου μπαινουμε σε συγκεκριμενες διεφθυνσεις.

Ερωτηση2:Σε ποσες σελιδες ψαχνει μια μηχανη αναζητησης απο καθε site (π.χ. μονο την κεντρικη σελιδα? τη δημοφιλεστερη σελιδα ? ολες τις σελιδες?)

περιμενω απαντησεις και ευχαριστω προκαταβολικα!!!

ΥΣ: να σημειωθει οτι μας δωθηκε το ελευθερο να παρουμε απαντησεις απο αλλους.Ετσι δεν εξαπατω κανενα συνφοιτητη μου.Εξαλλου θα αναφερω στην εργασια μου το forum ως κυρια πηγη.

Link to comment
Share on other sites

http://searchenginewatch.com/showPage.html?page=3524411

http://www.webreference.com/content/search/how.html

http://www.webmasterbrain.com/seo-tools/seo-experiments/the-search-engine-experiment/test-results/

http://www.cln.org/searching_faqs.html

Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου εξαπατάς τον εαυτό σου περιμένοντας έτοιμες απαντήσεις. Και επειδή ως φοιτητής έχεις τη μοναδική ευκαιρία ευκαιρία να "ψαχτείς" χωρίς κόστος, προτείνω να την εκμεταλλευθείς. Ξεκίνα λοιπόν από τα links που σου έδωσα, και όταν βρεις την απάντηση, πες τη μας :D

Link to comment
Share on other sites

Δεν περιμενα να μου δωσετε την εργασια ετοιμη.Τα links που μου εδωσες ειναι μια καλη αρχη με δεδομενο οτι δεν εχω ιδεα που να ψαξω πληροφοριες για μια μηχανη που "ψαχνει". Αυτος λοιπον ηταν ο σκοπος που μπηκα στο forum. Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην χρειαστει να ξανα ενοχλησω γι αυτο το θεμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.