Jump to content

Help με μνημες/ΜοΒο/CPU speed [solved]


TifoziF1
 Share

Recommended Posts

Λοιπόν έχω αυτό το ΜοΒο P5ND2 SLI Deluxe (με NVidia 4 SLI for Intel) -> http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1

με αυτές 2x512 OCZ Gold DDR2 5400 (4-4-4-12) GX XTC μνήμες -> http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc

και τον Ιntel D 805 ειμαι με stock ψύξη.

Όταν βάζω την CPU (ΒΙΟS) από τα 533 στα 666 (FSB από 133 στα 166) και την μνήμη στα 800 (5-5-5-15 2.1V) το CPUz μου δείχνει σωστά την μνήμη στα 400 Μhz και FSB : DRAM 5:12

Όταν βάζω την CPU (ΒΙΟS) από τα 533 στα 666 (FSB από 133 στα 166) και την μνήμη στα 666 (4-4-4-12 1.9V) το CPUz μου δείχνει την μνήμη στα 166 Μhz και FSB : DRAM 1:1 αντί για 333 και 1:2.

Καμιά ιδέα ? μήπως ειναι bug του CPUz ?

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω στο site της asus ειχα δει ενα παρομοιο προβλημα κι εχει να κανει με την εκδοση του cpu-z που χρησιμοποιεις.Κατεβασε την τελευταια...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Tsakonas

Νομιζω στο site της asus ειχα δει ενα παρομοιο προβλημα κι εχει να κανει με την εκδοση του cpu-z που χρησιμοποιεις.Κατεβασε την τελευταια...

Μπααα και 1.37 έκδοση τα ίδια λέει... :(

ΑΛΛΑ το EVEREST 2006 δειχνει σωστά 1:2 :D

Μετά από πολύ googlaρισμα ..... είδα ότι είναι λάθος του cpu-z

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...