Jump to content



η καινουρια μου philips 190x6!!!


tolis861416003225

Recommended Posts

απο εχτες το μεσημερι ειμαι ενας ευτυχης κατοχος μιας philips 190x6 και το πρωτο πραγμα που παρατηρεις ειναι οτι ειναι πολυ μα πολυ ομορφη...:inlove: !!! κατα δευτερον δεν ειχε κανενα καμενο ουτε μονιμα φωτινο πιξελ!!:clap: τα χρωματα πολυ ζωντανα και η εικονα πολυ καθαρη. η κατανομη του φωτος στην οθονη ειναι πολυ ομοιομορφη τουλαχιστον εγω δε παρατηρησα φωτηνοτερες περιοχες....στα παιχνιδια δεν εχει κανενα προβλημα απλα δεν υπαρχει gosting...δοκιμασα fear και gtr2 και η εικονα και ο χρονος αποκρισης ηταν τελεια και τα 2...ακομα εχει μια εισοδο usb που ειναι πολυ πρακτηκη ακομα και αν εχει το κουτι front panel και μαληστα κατω χαμηλα....και κατι που με εξεπληξε ειναι τα ηχεια της. αν και ειναι οπως λεει η philips ειναι μολις 3 watt το ενα ειναι πολυ δυνατα με πολυ καλο ειχο και μαληστα ακομα και στο 100% της εντασης που πανε με 100% το winamp και ενω επεξα ενα beatακι με πολα μπασα τα ειχεια δε παραμορφωσαν καθολου τον ειχο και εβγενε ενα ικανοποιτικουτσικο μπασο οχι πολυ δυνατο βεβαια αλλα καλο και αν δεν ακους beatακια τοτε δε θα εχεις κανενα προβλημα αφου και εγω θα συμβιβαζομουνα αφου προκειται για μικρο συμβιβασμο....ακομα μπορουν να δουλεψουν και ανεξαρτητα βαζοντας τους μια εξοτερικη πηγη οπως ενα mp3 player. το OSD ειναι ευκολο και πρακτικο και τα κουμπακια ειναι πολυ καλα κριμενα στο πλαινο της οθονης....ενα μοναδικο μικρο μειονεκτημα το οτι οι γωνιες θεασης δεν ειναι πολυ μεγαλες αλλα δε με νοιαζει καθολου αφου καθομαι ευθεια μπροστα της οποτε.... και το οτι δεν περιειχε dvi καλωδιο στη συσκεβασια αλλα γενικα ομως εμεινα παρα πολυ πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα μου και πιστεβω πως αξιζει και τα 282 ευρο που πληρωσα για να την αποκτησω.....

και μερικες φωτογραφιες(1000 συγνωμη για την ποιοτητα αλλα ειναι παρμενες απο το κινητο μιας και δεν εχω φοτογραφικη και....):

image0006xb5.th.jpg image0007ix3.th.jpg image0009kn6.th.jpg image00061as0.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86

βασικα εγω τωρα με το αναλογικο ειμαι! :p θα παω αργοτερα το απογευμα να παρω το dvi.... ακομα και ετσι ειναι πολυ καλη :love:

να πας να παρεις asap!

την οθονουλα την πηρα σε ενα φιλο και η διαφορα με το DVI ειναι η μερα με τη νυχτα..

Link to comment
Share on other sites

οχι κανενα προβλημα(δε νομιζω δλδ) απλα ηθελα να παρω απο το μαγαζι της γειτονιας και την οθονη απο εκει θα την επερνα αλλα δεν ειχαν και θα εφερναν σε κανα μηνα .... δε μπορουσα να περιμενω οποτε την πηρα απο η-σοπ...και τη καρτα γραφικων απο εκει τη πηρα(μαγαζι γειτωνιας)

Link to comment
Share on other sites

Επειδη την ειχα και γω στα υποψην, πηγα και την ειδα σημερα σε ενα μαγαζι. Δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε ιδιαιτερα αλλα εμεινα μ@λ@κ@ς απο την Samsung 920n η οποια δεν ειχε καν DVI αλλα επαιζε με αναλογικο.

Ξερεις μηπως τι πανελ φοραει τελικα αυτη η philips toli?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.