Jump to content



i680 SLI εν δράση..


dimcar

Recommended Posts

Μου ήρθε και το E-VGA με το i680...

Το board ήρθε στο Πλαίσιο την ημέρα που ανακοινώθηκε το chipset από την Nvidia και τα παιδιά είχαν την ευγενική καλοσύνη να μου στο στείλουν άμεσα. ’μεσα και εγώ το έβαλα πάνω για να το δοκιμάσω!!!

Πρώτη εντύπωση; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με όλα τα άλλα nforce για Intel που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Απίστευτα καλό στο overclocking, και με δυνατότητα για ασύγχρονη σχέση μνήμης/FSB, δηλαδή βάζεις FSB 1066 και μνήμες 800, αυξάνεις το FSB στα 1600, μένουν οι μνήμες στα 800... όπως θες το ρυθμίζεις!! σούπερ...

Δυστυχώς όμως δεν bootαρε στα 800MHz με 3άρια timings, αν και στα Windows τα παίρνει κανονικά.

Και τώρα που λέω Windows, το nTune είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

τι να πω, μου φαίνεται θα το ξεφορτωθώ το 965 για χάρη ενός τέτοιου.. αν έβρισκα και τρόπο να παίξει και Crossfire :D

Φωτό:

3gc9.th.jpg

FSB 440 σε E6400, με τις μνήμες στα 1100!

Δίπλα φαίνεται το nTune

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από phil

Εμενα με 1Τ οι μνημες στα 800 μου βγαζουν λαθη στο memtest ενω με 2Τ οχι.Και αποτι ειδα σε ενα 32Μ στα γρηγορα,τα 1/2Τ κανουν διαφορα.

με 3άρια δεν μου άνοιξε ούτε με 1Τ ούτε με 2Τ.. μπήκα με 4άρια στα Windows και τα άλλαξα (εκτός από το CAS που δεν αλλάζει) σε 3άρια... δεν πρόλαβα να δω άλλα πράγματα γιατί έψαχνα περισσότερο το όριο του FSB, το οποίο είναι 1760-1780. Και σε Allendale και σε Conroe εκεί σταμάτησε... το board 400άρισε πάντως χωρίς να αλλάξω κανένα ρεύμα (πλην του CPU βέβαια)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από def

παντος 3pci-e λεει;)

Ενδιαφέρον φάση είναι, να δούμε που θα χρειαστεί το τρίτο. Εσένα σου χρωστάω το Flight Simulator. Ωστόσο, η 8800 δεν έχει drivers για Vista και DX10 και τελικά είναι το ίδιο (λίγο καλύτερο από 1950XTX)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.