Jump to content


σκεψεις για νεο pc


def

Recommended Posts

λοιπον παιδια σκεφτομαι για νεο Pc,εκτος απο την εργασοθεραπεια,και το flightsim,λεω να αρχισω και επεξεργασια εικονας,εδω τα βρισκω σκουρα,σκεφτομαι αν θα καταφυφω σε μια πολυ καλη καρτα GL η σε 8800gtx,πιο πολυ θα δουλευω 3D STUDIO,για cpu αρχισα να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ΙΝΤΕΛ,μνημη εχω αποφασισει για 4gb αφου τα 2gb που εχω σερνονται στο FLIGHTSIM και στο 3D STUDIO θα βοηθησουνε πολυ το μηχανημα,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σε καρτα GL το DX10 θα υπαρχει?

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει λόγος να πας πιστεύω σε gl κάρτα. Εκτος αν θέλεις επαγγελματικά να ασχοληθείς με το video editing. Cpu Intel είναι μονόδρομος αυτή τh στιγμή. Και μνήμη δε νομίζω τα 2gb να μην σου φτάσουν. Μην συγκρίνεις με τώρα που έχεις 2gb αλλα πολύ πιο αδύναμη cpu.

Λογικά θα βγει κάρτα με dx10.

Link to comment
Share on other sites

3D STUDIO≠επεξεργασια εικονας, 3d modeling κάνει το πρόγραμμα που αναφέρεις.

δε νομίζω να μη σου φτάσει το μηχάνημα σου για αρχική φάση, με τίποτα! επίσης περισσότερο θα νιώσει το πρόγραμμα τη cpu και τη ram, δε βαράει πρωτεύοντα ρόλο η gpu

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις να ασχοληθείς με ότι έχει σχέση με την εικόνα ? επεξεργασία στατικής, video και 3d? Αν αρχίσεις επεξεργασία εικόνας πχ Photoshop είσαι μια χαρά έτσι όπως είσαι τώρα. Για 3d θα χρειαστείς μια καλλίτερη cpu&ram (όχι όμως και 4gb) και για video θα χρειαστείς + έναν εύθυμο δίσκο.

Αυτά όμως αν ήδη ξέρεις να δουλεύεις και μπορείς να αξιοποιείς τις δυνατότητες αυτών των εφαρμογών και του pc σου

Εμείς δε ξέρουμε τι ξέρεις οπότε δική σου η απόφαση..

Την 8800gtx να την πάρεις μονό αν δε σε ικανοποιεί η υπάρχουσα στα παιχνίδια

Μπορεί για τα παιχνίδια να είναι καλές αυτες οι καρτες αλλά για τα προγράμματα δημιουργίας 3d δε λένε και πάρα πολλά Υπάρχουν συγκεκριμένες κάρτες για αυτές τις δουλειές που αντίστοιχα δε λένε και παρά πολλά στα παιχνίδια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.