Jump to content

Ένας γρήγορος τρόπος για να ξεχωρίσεις τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη

slame

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Ερωτηση:

Αν ο αλλος εχει λεφτα και γουσταρει να τα δωσει σε ferrari & 4x8800GTX, εσυ εχεις καποιο προβλημα? Απο την τσεπη σου τα περνει? Η εισαι τοσο φιλευσπλαχνος που δεν θελεις να βλεπεις το marketing να επιρδα πανω στον καθε λεφτα?

Αρχική απάντηση από Petrossortep [Σήμερα, στις 20:23]

Τι εννοείς;

Μπορεις να μην εχεις μια και να ξοδευεις καθε μερα και 1000 ευρω (Βλ. δανειο)

Μπορεις να εχεις του κοσμου τα λεφτα και να μην δινεις ουτε 1 ευρω την ημερα, να καπνιζεις τα πιο φτθηνα τσιγαρα που υπαρχουν στην αγορα και να μην εχεις επονυμα ρουχα(Βλ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ)

Τι συμπερασμα εβγαλες ???

Οτι τα λεφτα δεν ειναι το παν απλα σε βοηθανε να πεθανεις.......

ο καθενας μας αισθανεται φτοχος- πλουσιος αναλογα με της αναγκες του

:nerd:

Απόδειξη: Ο τρόπος που μιλάς για την "ταπεινή" κάρτα και το αυτοκίνητό σου.

Φίλε μου λατρεύω το αμαξάκι μου, περισσότερο από όσο καταλαβαίνεις. Και η καρτούλα μου ήρθε στα χέρια μου 3 μήνες πριν. Καταναλώνω όσο αντέχουν οι τσέπες μου, όχι περισσότερο. Αν είχα παραπάνω, θα τσέπωνα με χαρά το Imprezάκι μου και την 8800 μου και θα έγραφα κάτι τέτοια σχόλια στα @@ μου. Γιατί? Γιατί είμαι λάτρης της ταχύτητας και γουστάρω γρήγορα αμαξάκια και καρτούλες. Για αυτό έχω και το Cliάκι μου και την Χ800XL μου. Κορυφή στις κατηγορίες τους και τα 2.

Αυτοί που μετά χαράς δέχονται τα λεφτά σου για την 8800GTX πόσο εύκολα στα δίνουν πίσω όταν δουλεύεις για αυτούς; Αν η κυβέρνηση μιλήσει για πάγωμα μισθών αυτοί θα πουν όχι;

Παίρνω πίσω την δήλωση που είχα κάνει για τη μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει. Έχουμε νέο νικητή. Αν μιλάς για τα "αφεντικά" μας, να σε πληροφορήσω ότι δεν έχω αφεντικό. Όμως όπως αυτοί δέχονται με χαρά τα λεφτά μου, έτσι κι εγώ με την 8800 που θα αγόραζα. Είναι βλακεία να αγοράζεις κάτι που δεν πιστεύεις ΕΣΥ ότι αξίζει. Τους υπόλοιπους τους αφήνουμε να κρίνουν με την τσέπη τους και την κ@υλα τους.

Πάντως και εγώ ζηλεύω όσους έχουν ferrari όχι για τη ferrari αλλά για τα λεφτά τους. Τα λεφτά και η γη είναι η ασφάλεια και η δύναμη και όχι τα πρόϊόντα τεχνολογίας αιχμής και κύρους. Τέτοια βρίσκεις όσα θέλεις αν χρεωθείς, θα έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο;

Δεν ξέρω αν είχες κάποιο γνωστό σου που πήρε 10 καταναλωτικά ταυτόχρονα για να πάρει μία Ferrari. Όντως θα ήταν μεγαθύριο™ βλακείας.

Δεν κάθομαι να ασχοληθώ περαιτέρω με αμπελοφιλόσοφους και λοιπούς μπαγλαμάδες ΤΜ που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κάθονται και κοιτάνε το Γιαννάκη που πήρε νέο ποδήλατο.

(Να με συγχωρείτε αν ξέφυγα, αν είναι κάντε διαγραφή το accound μου :p )

Bro ηρέμησε ρε συ...πολύ αξία δίνεις σε τέτοιες κουβέντες.

Αυτό που δενμπορώ να καταλάβω εγώ είναι τι ζόρι τραβάτε με το τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του. Κακομοιριά ....plain and simple....

Απο κει και πέρα....το τι γράφτηκε εδώ μέσα...για πολλά LoL.

Με το μεγαλύτερο LoL τα επιχειρήματα.

Κέρδισε επάξια την θέση του το θρέντ στο Hall Of Flame:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.