Jump to content



Απλη ασυρματη καρτα η usrobotics Maxg?


davarisx

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.εχω την εξης απορια.εχω modem-router usrobotics 9108 με υποστηριξη MAXg.στο δωματιο μου εχω μια απλη wireless καρτα και το σημα ειναι φυσικα 100%.ο ξαδερφος μου μενει διπλα αλλα εχουμε 3 τοιχους διαφορα.δοκιμασα την καρτα μου στο κομπιουρερ του και συνδεεται οριακα με το ρουτερ μου μεχρι που χανω και την συνδεση.στο ρουτερ εχω ενεργοποιημενη την υποστηριξη MAXg.Εαν του βαλω καρτα wireless usrobotics MAXg θα υπαρξει αρκετη διαφορα στο σημα?σημειωτεων οτι η τεχνολογια MAXg απο οτι λενε ανεβαζει μεχρι και 50% την εμβελεια.

Link to comment
Share on other sites

γιατι δεν εχει διαφορα αυτη η καρτα στο σημα?παντου εχω ακουσει οτι η τεχνολογια αυτη επιτρεπει μεταδοση δεδομενων σε μεγαλυτερη αποσταση.τοσο ψεματα να λενε?το εχει τεσταρει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά αυτό που διάβασα για το MaxG είναι ότι παίζει πιο μακρυά και πιο γρήγορα από τα USR 100Mbps.

Επίσης όταν θέλεις να βελτιώσεις το σήμα βάζεις κεραία και στις 2 ασύρματες συσκευές. Με τη μία μόνο δε σώζεται και πάρα πολύ η κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.