Jump to content



avi -> DVD με κωδικοποιητή που υποστηρίζει πολυεπεξεργασία


nobig

Recommended Posts

Γεια σας παλικάρια

Θα ήθελα ένα γρήγορο τρόπο να μετατρέπω avi -> DVD και να ενσωματώνω υπότιτλους και ac3 αν έχει το divx. Βασική προυπόθεση είναι να παίρνει εξωτερικό encoder με υποστήριξη για 2χεπεξεργαστές ή να έχει ενσωματωμένο ανάλογο ποιοτικό encoder.

Εχω δοκιμάσει το avi2dvd αλλά δεν τους αρέσουν οι ταινίες με ac3 ούτε έχει encoder που υποστηρίζει πολυεπεξεργασία. Cinema craft δεν παίρνει τον καινούργιο απ'οτι είδα

Με τι προγραμματάκια παίζεται (πρέπει να φτιαχτεί HTPC μπας και γλιτώσουμε :flex: )

Link to comment
Share on other sites

Kallileo μήπως ξέρεις γιατί ενω προσπαθώ να φτιάξω ένα έργο με το film machine μου χαλάει aspect ratios? Δοκιμάζω να το δω στο preview και τα 16:9 μου τα κάνει τετράγωνα!Δοκίμασα και με τις 3 επιλογές για aspect ratio που έχει αλλά δεν αλλάζουν κάτι, τουλάχιστον στο preview. Με το saw3 (16:9) που έκανα κωδικοποίηση με add borders keep aspect ratio το έκανε τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης (δηλαδή έκοψε τις πλευρές, και το ξεχείλωσε προς τα πάνω)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.