Jump to content



Diskeeper 2007 (11)


Galioni

Recommended Posts

Προς το παρόν έχω το 10 και είμαι ευχαριστημένος.

Αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρίας (εδώ ) ότι το νέο Diskeeper διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία InvisiTasking η οποία κάνει Defragment σε πραγματικό χρόνο και χωρίς απώλεια επιδόσεων.

Ακούγεται εντυπωσιακό και δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει...

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Link to comment
Share on other sites

Το χω δοκιμασει εγω και κατα την ταπεινη μου αποψη οντως ειναι πολυ βελτιωμενο.Καταρχας στην 10 για να κανεις automatic background defrag επρεπε να ορισεις primary smart scheduling,secondary etc... Ενω τωρα τα χουν αφαιρεσει αυτα και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ενεργοποιησεις το Invisitasking το οποιο κιολας ενεργοποιειται αυτοματα by default σε ολους τους δισκους και Partitions.Πιανει 7 περιπου MB στην μνημη το service που σου βαζει οποτε δεν ειναι πολυ.Ουσιαστικα οποτε ειναι αδρανης ο υπολογιστης δουλευει στο background και ανασυγκροτει τα αρχεια και οποτε κανεις μια εργασια εννοειται σταματαει.

Πηγαινοντας λιγο πιο μακρια το Diskeeper ειδικα με την εκδοση 11 τωρα αν το χρησιμοποιεις μονο για manual defrags χαραμιζεις ολο το προγραμμα.Η "μαγκια" του diskeeper ειναι στο automatic background defrag AKA InvisiTasking.

Αμα δεν το θελεις αυτο και εχεις χρονο και ορεξη να κανεις full manual defrags για μενα ειναι σαφως καλυτερο το Perfect Disk 8 Pro.Αλλα οπως ειπα το manual defrag του diskeeper δεν ειναι τοσο καλο καθως ολο το προγραμμα βασιζεται στο Invisitasking.Αυτο κυριως το κανανε για εταιρειες που εχουνε μεγαλο φορτο εργασιας.Φαντασου τωρα να ανοιγει ο αλλος το Perfect disk 8 pro και να λεει "Παμε για full SmartPlacement defrag.Δεν πειραζει μωρε ας παρει λιγη ωρα εχουμε χρονο!"Ε, δεν γινεται ετσι σε εταιρικο περιβαλλον.Ενω με το invisitasking το ρυθμιζεις και εισαι OK δεν χρειαζεται να ξανακανεις τιποτα.Εγω χρησιμοποιω perfect disk γιατι εχω το χρονο να το κανω.

Παντως γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις η συγκεκριμενη εκδοση.Αν σου αρεσε η 10 αυτη πιστευω θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο.

Αν ακομη δεν εισαι σιγουρος απλα κατεβασε ενα free trial της Pro Premier εκδοσης για 30 μερες και δες μονος σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.