dohc161416003179 Posted November 18, 2006 #1 Share Posted November 18, 2006 Μπορεί κάποιος φίλος με S3, DS3, DS4 να μου πει εάν στο Ιδιότητες Συστήματος, Υλικό, Διαχείριση Συσκευών, Ελεγκτές IDE/ATA, ATAPI, Δευτερεύων Δίαυλος IDE, Πρωτεύων Δίαυλος IDE κλπ., Ιδιότητες, Ρυθμίσεις για προχωρημένους, Τρέχων τύπος μετάδοσης. σας εμφανίζει κάποια συσκευή; Λογικά εκεί μπαίνουν τα αντιγραφικά, τα dvd και οι ΑΤΑ δίσκοι...Εμένα δεν μου εμφανίζει τίποτα(ούτε ΡΙΟ ούτε DMA), ωστόσο οι συσκευές λειτουργούν κανονικά... O μόνος τρόπος να εμφανιστούν είναι να επιλέξω στο ΒΙΟΣ, Integrated Peripherals, ON BOARD SATA/IDE CTRL MODE, την επιλογή AHCI(άσχετο), αλλά τότε δεν τα βλέπει ο υπολογιστής..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted November 19, 2006 #2 Share Posted November 19, 2006 Σε εμένα τα βλέπει κανονικά πάντως. DMA και στα δύο. DS4 εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Posted November 19, 2006 #3 Share Posted November 19, 2006 +1 στον από πάνω s3 εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Posted November 19, 2006 Author #4 Share Posted November 19, 2006 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Τελικά έβαλα Load Optimised Settings και τα εμφάνισε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.