Jump to content

Προβλημα με Gigabyte GA-965P-DQ6


maρgasmopo
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα σας κύριοι....έκανα και εγώ μία αναβαθμισούλα και πήρα την αναφερόμενη στο θέμα μητρική μαζί με εναν e6600. Δουλέυω με raid0 με τον intel controller. Το προβλημα είναι ότι παρόλο που το πληκρολογιο δουλευει κανονικά (usb) οταν μπαινω στα windows...και ενώ αρχικά εμπαινα στο bios...τωρα με bios F7 φορτωνει στην αρχη το raid bios και δεν υπαρχει σαφης ενδειξη για το ποτε πρεπει να πατησω DEL. ακομα και οταν πατω συνεχεια το DEL δεν μπαινει στο bios. Σε καμια στιγμη δεν βλεπω να γραφει press del to enter bios. Αν δεν εχω ενεργοποιημενο το raid bios της intel τοτε βλεπω press del κλπ...

Μηπως υπαρχει καποιο αλλο πληκτρο για να μπαινω στο bios?

Μηπως ειναι κακο που συνδεω το πληκρολογιο με usb?

Ευχαριστω εκ τον προτερων...

Link to comment
Share on other sites

Καλωσήρθες φίλε μου. Σε παρακαλώ μην βάζεις το ποστ με το πρόβλημα σου σε παραπάνω απο μια υποκατηγορίες του φόρουμ.

Μια είναι αρκετή:T:

Δυστυχώς δεν έχω τέτοια μητρική για να σε βοηθήσω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από blade_pan [22-11-2006 09:13]

( )

Το F7 bios πως συμπεριφερεται στο o/c σε σχεση με τα προηγουμενα?

Αν και χρησιμοποιω το F7 το F5 μου αρεσε περισσοτερο.Το βρισκω πιο σταθερο

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πατήσεις del από την στιγμή που θα πατήσεις το power on / reset και συνέχεια πολλές φορές γιατί αλλιώς ''χάνεις'' πολύ γρήγορα το χρονικό περιθώριο (''press del'' όντως δεν θυμάμαι να προλαβαίνεις να δεις).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...