Jump to content



keylogger


VENOM13

Recommended Posts

Θα ηθελα να σας ευχαριστισω για τις συμβουλες που μου εχετε δωσει μεχρι τωρα καθως και να ζητησω και την βοηθεια -γνωμη σας. ψαχνω για μια φιλη μου ενα prog που να καταγραφει ολα τα keystrokes καθως και να εχει και γονικο ελεγχο (parental control), internet restrictions, messenger recording κτλ. ποιο μου προτινετε;

περιμενω τις γνωμες σας

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες.αν και νομιζω οτι απαγορευονται τετοιου ειδους συζητησεις αυτο που μπορρω να σου πω ειναι να τσεκαρεις στον Γουγλη... σιγουρα θα βρεις αυτο που ψαχνεις...;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Dεν ζητησα να μου στειλει κανεις το προγραμμα η να μου πει που θα το βρω. ενοειται οτι κατι τετοια απαγορευωνται. απλα αυτο που θελω να μου προτεινετε καποιο αν εχετε χρησημοποιησει και ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλητερο στην κατηγορια του. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Βεβαια αν κατι τετοιο ειναι εναντια στους κανονες του forum ζηταω συγνωμη μιας και ειμαι νεος εδω Παντως σασ ευχαριστω προκαταβολικα :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.