Jump to content


Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε


Onisim

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

τώρα τελευταία αφήνω τον υπολογιστεί να κατεβάζει torrent με (bitspirit) και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η οθόνη γίνεται μαύρη, δεν σβήνει για εξοικονόμηση ενέργειας, έχω απενεργοποιήσει την σχετική εντολή, απλά γίνεται μαύρη σαν να ειναι κλειστή.Το pc λειτουργεί κανονικά αλλά ότι και αν πατήσω δεν "ανοίγει" η οθόνη, παρά μόνο με restart (reset). Τέλος χτες είδα και ένα μύνημα από την οθόνη "out of range" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντον. Ξέρει μήπως τι είναι?Φταίει η κάρτα γραφικών?Ή κάτι άλλο?

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά δεν αντιδράει καθόλου!!!!Απλά φοβάμαι μήπως φταίει η κάρτα γραφικών... γιατί κάποια στιγμή είχε βγάλει και μύνημα τις οθόνης που είπα και ποιο πάνω, υπάρχει περίπτωση να μην δίνει σήμα η κάρτα?Λόγω υπερθέρμανσης ή για κάποιο άλλο λόγω και μετά με reset να λειτουργεί κανονικά?

Link to comment
Share on other sites

Θα μετρήσεις λεπτά να δούμε αν είναι στανταρτ ή τυχαίο να τελειώνουμε? :p

Το μήνυμα αυτό βγαίνει όταν η ανάλυση που δίνει η κάρτα γραφικών δεν υποστηρίζεται από την οθόνη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.