Jump to content


Ποιο 24 pin PSU για Ultra-D?


Daytime Dreamer

Recommended Posts

Καλησπερα

Αγορασα απο το λαμπη μια Ultra-D και εναν καλο Opteron 146 (CABYE 0540 FBMW) που παει 2800 με default volts.

To θεμα ειναι οτι εχω ενα thermaltake 480W το οποιο ομως ειναι 20 pin και οχι 24 που θελει η Ultra-D. Απ'οτι διαβασα υπαρχει περιπτωση να μου κανει νερα και στην χειροτερη να μου χαλασει και καμια μνημη οποτε δεν το ρισκαρω παρολο που ειναι σκυλι αυτο το thermaltake.

Eχετε καποιο καλο 24 pin PSU να προτεινετε που να αξιζει τα λεφτα του? Οχι τιποτα 100+ ευρω ομως ... εκει γυρω στα 80 ας πουμε.

Επισης τι μου προτεινετε να χρησιμοποιησω απο τις παρακατω μνημες

4Χ512 Twinmos UTT (αυτα που ειχε χρησιμοποιησει τοτε παλια ο Unseen :D )

4X512 Kingston HyperX BH5

η 2 Χ 1GB PQI me 2-3-2-5 timings? Διαβασα καπου οτι τα συγεκριμενα δεν ανεβαινουν καθολου - δεν τα εχω δοκιμασει ποτε οποτε δεν ξερω αν οντως ειναι αληθεια αυτο

Η Ultra-D δινει μεχρι 3.2 volt χωρις να αλλαξω το jumper ωστε να δινει μεχρι 4?

Περιμενω απαντησεις

Τhanks!! :banging:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαι σιγουρος φιλε μου. Μαλλον UCCC αλλα απο review που εχω δει λενε οτι δεν τραβανε ουτε 5mhz πανω. Βεβαια καποιος στο XS μειωσε τα timings kai τα πηγε 250-260 με 3-3-3-8 η κατι τετοιο ... τωρα βλεποντας και κανοντας γιατι ο καθενας λεει τα δικα του :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.