Jump to content



Μπλε οθονη σε XP


Dj_Seps

Recommended Posts

Λαμπιτες καλησπερα.Μου φενεται πως θα χρειαστω την βοηθεια σας!

Εδω και 2 μερες ο υπολογιστης μου μου βγαζει μπλε οθονη λεγοντας πωσ εσκασε το αρχειο ati3duag.dll(καπως ετσι το λεει)!Τι με συμβουλευετε να κανω?Εχω αγανακτησει!!!!:o

Link to comment
Share on other sites

Ρε φιλε εχω δοκιμασει απο τον 6.4 μεχρι και τον 6.12 που χρησιμοποιω τωρα με την σειρα και τιποτα δεν εγινε!Το μονο που καταφερα να κανω ειναι να μειωσω τον αριθμο τους(εκει που μου εβγαζε καμια 5αρια μπλε οθονες την ημερα τωρα μου βγαζει 1 με 2)!Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Dj_Seps

Η καρτα οχι δεν ειναι κλοκαρισμενη.Θα δοκιμασω με τους οδηγους για το τσιπακι και θα ενημερωσω!!!

να σου πω,τι μνημες εχεις;

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να κάνεις clean install των drivers της ATi.

Από το Add/Remove κάνε Unistall το Ati Software Uninstall Utility.

Κάνε boot και πάτα το F5 για να μπεις σε VGA Mode.

Πέρνα τους τελευταίους drivers.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και Omega drivers.

Link to comment
Share on other sites

Μολις εκανα clean install και στους οδηγους της ati(καρτα γραφικων) και της nvidia(τσιπακι) με τους τελευταιους οδηγους που βρηκα στις σελιδες τους.Για να δω πως θα συμπεριφερθει τωρα ο υπολογιστης!

Και οχι δεν ειχα βαλει αλλους οδηγους,μονο της ati!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια παλι το ιδιο πραγμα!Μου εβγαλε παλι μπλε οθονη και χτυπησε παλι εκεινο το αρχειο(ati3duag.dll(kκαπως ετσι λεγεται))!Δεν ξερς τι αλλο να κανω!

Και το περιεργο ειναι οτι βαζω να κανει loop στο 3d mark05 και τα περναει ολα τα τεστς χωρις κανενα προβλημα.Βαζω να πεξω και πεζω χωρις κανενα προβλημα και εκει που καθομαι στο ιντερνετ η στην επιφανεια εργασιας τιν πεταει :confused: :confused:

Καμια ιδεα κανεις?

Link to comment
Share on other sites

οι ωμεγα? κανονικα ρε απλα ειναι μονταρισμενοι σε σχεση με τους κανονικους...ρωτησα αν εχεις netmod μοδεμ που δινει ο πΟΤΕς... εμενα με νετμοδ στην usb και με ατι καρτα (χ600χτ) μου πεταγε μπλε οθονες ΜΟΝΟ οταν ειμουνα νετ...τωρα τι και πως δε το εμαθα αλλα με την αλαγη σε δσλ σταματησε το πλοβλημα(δε συνδεεται ποια το παλιομοντεμ στο πισι)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.