Jump to content



Το all moders (and not) out there..


deceptive_d

Recommended Posts

Ενα γαλλικο μεν site αλλα με την δυνατοτητα browsing στα αγγλικα.

http://www.pc-look.com/boutik/default.php?res=1&xreso=1280&yreso=1024&language=en

Ενδεχομενως το καλυτερο εαν λαβουμε υποψιν και τις τιμες που εχω βρει

Καλες παραγγελιες τωρα που ερχονται και τα Χριστουγεννα..:):T:

Link to comment
Share on other sites

Πχ, για το λεγομενο mesh που κοιταξα, ειναι ιδια τιμη με αλλους (στο Αμερικο το βρισκεις και φθηνοτερα + ταχυδρομικα).. παντως η ποικιλια του ειναι μεγαλη και αυτο ειναι το μεγαλο + του. Οπως λες, σε καποια αλλα προιοντα (πχ ψυγεια) οι τιμες ειναι καλες.

Link to comment
Share on other sites

Ριξε μια ματια εδω, στο κατω μερος της σελιδας

http://www.mnpctech.com/moddersmesh.html

Ειναι η χαμηλοτερη τιμη που βρηκα, αν και τελικα δεν αγορασα απ'αυτους (για ταχυδρομικα απ'ευθειας σε Ελλαδα δε ρωτησα, θα μου ερχοταν μεσω τρίτου, οποτε το κοστος αποστολης θα ηταν πολυ μικροτερο και θα μοιραζοταν μαζι με αλλα αντικειμενα).. τελικα πηγα σε μεγαλο χρωματοπωλειο-εργαλεια και (μετα απο ποοοολλλυυυυυυυυυ) ψαξιμο πηρα κατι πιο απλο (αλλα και ΠΑΡΑ πολυ φθηνο.. 1,5 ευρω το μετρο [πλατος πλεγματος κοντα 35 ποντους]).

Link to comment
Share on other sites

Αυτο το σαιτ το ξερω αλλα ειχα κολλησει στα μεταφορικα που φανταζομαι απο Αμερικη δεν θα ειναι και λιγα και με τα κολληματα στο αεροδρομιο, οποτε δεν αξιζει να μπεις καποιος σε τετοιο κοπο..

Το χρωματοπωλειο θυμασαι που ειναι γιατι εχω ρψτησει και εγω σε μερικα και δεν εχω βρει τιποτα μεχρι σημερα? Thanx Qparadox

Link to comment
Share on other sites

Το χρωματοπωλειο βρισκεται επι της Καλαμακιου, στον Αγ. Δημητριο (Αθηνα δηλαδη). ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ την Καλαμακιου (δηλ. απο παραλιακη προς κεντρο), αφου περασουμε ενα γηπεδο ποδοσφαιρου (εχει και φαναρια εκει) προχωραμε ευθεια (περιπου) 1 χλμ. Το χρωματοπωλειο (εχει και εργαλεια, χαμος γινεται εκει μεσα...) ειναι στη δεξια πλευρα του δρομου (Καλαμακιου), και ακριβως απεναντι εχει μια μαντρα με υλικα (πισσες, σωληνες, σιδερα κτλ κτλ).

Το ονομα του μαγαζιου δε το θυμαμαι, αλλα νομιζω απο Κ πρεπει να αρχιζε (καρα-κατι).

Να πω εδω οτι το πλεγμα που αγορασα ειναι σε ρολλο, δηλαδη αφου κοπει, θελει μερικες πατεντες για να ισιωσει...ισως παρει λιγο χρονο και παιδεμα, αλλα γινεται...και στην τελικη το κοστος του ειναι παρα πολυ χαμηλο.

Αναφορικα με την Αμερικη, επειδη η αξια του αντικειμενου ειναι χαμηλη ($13), το δεμα δεν θα κολλησει στο αεροδρομιο καθολου.Το θεμα ειναι να ειναι σωστο συσκευασμενο (για να μη λυγισει και σπασει) και ποσο θα κοστισει για να ερθει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.