Jump to content



Need help για αγορα οθονης TFT


Christian12

Recommended Posts

Θα ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα αγορας TFT οθονης. Διαβασα καποια αρθρα απο το topic Συγκριτικό τεχνολογίας panel των LCD-TFT αλλα μπερδευτικα λιγο. Το κυριο κριτιριο μου ειναι να εχει καλης ποιοτητας εικονα γιατι ασχολουμε με σχεδιαστηκα προγραμματα οπως το AUTOCAD.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο thelab Christian12.:)

Οι επαγγελματικές οθόνες που απαιτούν και την καλύτερη απόδοση χρωμάτων έχουν συνήθως S-IPS πάνελ ή παραλλαγές αυτού.

Αν έδινες και κάποιο όριο τιμής ή ίντσες για την οθόνη θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο.:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Christian12

Hello all! :)

Βασικα σκεφτομουνα στις 19 ιντσες και κοστος περιπου στα 400 ευρω

και γω ασχολουμε με σχεδιαστηκα των τελευταιο χρονο και νομιζω οτι το βασικο προτερημα της οθονης σου θα πρεπει να ειναι η ευκρινεια. Χτυπα βασικα καμια 22αρα....

Link to comment
Share on other sites

Πάρε κάτι σε 20+ Inch. Aλλο πράμμα η μεγάλη επιφάνεια. Και βασικά εγώ θα θυσίαζα λίγο από τα άλλα features για το μεγεθος...

Μιλάω από πείρα, και εγώ με CAD ασχολούμαι...

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο αρκετο ψαξιμο νομιζω πως θα καταληξω στην ViewSonic VP930. Εχετε ακουσει τιποτα για τις ViewSonic γενικα? Για τις 20αρες που ειπατε κοιταξα μερικα μοντελα αλλα ανεβαινει πολυ το κοστος...

Link to comment
Share on other sites

Εχω την ViewSonic vx22 19'. Πολυ καλη και ξεκουραστη οθονη αλλα εχει καποια προβληματακια στο μαυρο. νομιζω στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις μια 20αρα wide ανετα.

Αυτη παντως ειναι σιγουρα καλη οθονη.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα διαβασα για τις wide 20αρες, πιο συκγεκριμενα για την LG L204WT, Asus PW201 και την 200WP7ES, αλλα δεν εχουν εγγυση για 0 pixel, και δεν ξερω ποσο καλες ειναι σε ποιοτητα εικονας. Καμια γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

Kallileo η viewsonic που έχεις έχει TN πάνελ γιαυτό δεν έχεις καλό μαύρο αλλά η οθόνη που λέει ο Christian έχει MVA πάνελ

Οτι οθόνη και να πάρεις αν την θέλεις και για επαγγελματική χρήση μην αγοράσεις με τίποτα οθόνη με TN πάνελ.Θα πας αναγκαστικά για οθόνη με S-IPS ή PVA-MVA πάνελ.

Η philips 200WP7ES πρέπει να έχει PVA οπότε είναι καλύτερη από τις άλλες.Μην σε απασχολεί τόσο το θέμα του 0 πίξελ μιας και λόγο της εξέλιξης κατασκευής λίγες έχουν πια καμένα πίξελ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.