Jump to content



Centurion 5 vs ??


dop

Recommended Posts

Ψάχνοντας νέο κουτί, έχω καταλήξει στο Centurion 5 CAC-T05-UW της Cooler Master ( http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811119068 ).

Στην ίδια κατηγορία τιμής (<$100) έχετε να προτείνετε καμιά άλλη εναλλακτική; Γενικά τείνω να αποφεύγω κουτιά με φωτάκια και λαμπιόνια, εκτός και αν πραγματικά δεν γίνεται διαφορετικά.

Link to comment
Share on other sites

Ενα αλλο που ειχα σταμπαρει παλια ειναι το Gigabyte Triton.

και λινκ απο τον κατασκευαστη για περισσοτερες πληροφοριες.

Λιγο πιο πανω (αλλα στο οριο που θετεις) ειναι και το coolermaster Mystique.

Απλα ειναι απο αλουμινιο..(ο κατασκευαστης)

αν και σε αυτη τη κατηγορια παιζει και το casetech και διαφορα chieftec-oειδη!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τελικά αγοράστηκε το Centurion. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις, μάλλον ένα Mystique μπορεί να καταλήξει στο σαλόνι μου.

Το Centurion μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό, αλλά όχι όσο μεγάλο το περίμενα. Επειδή η μητρική είναι full ATX και έχει σε άτσαλα σημεία τους κονέκτορες για το SATA, συνήθως χρειάζεται να αφαιρώ καλώδια για να αλλάξω κάτι. Παρόλα κάνει καλή δουλειά στην απόσβεση του ήχου - από το παλαιότερο no name κουτί μου είναι αρκετά πιο ήσυχο.

Τέλος, ένα από τα πλαστικά που ασφαλίζουν τις PCI έσπασε - περιμένω αντικατάσταση από την CoolerMaster που είπαν θα μου στείλουν κάποια δωρεάν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.