Jump to content



Prince Of Persia T2T


STELIOSVIPER1416003252

Recommended Posts

Ξεκίνησα να παίζω το Prince Of Persia T2T (ξέρω έχει καιρό που βγήκε...) και έχω κολίσει στον γίγαντα που είναι στην αρένα. Ανεβαίνω πάνω και πηδάω επάνω του αλλά δεν τον πετυχαίνω στο μάτι. Με πετάει κάτω. Πως και πότε θέλει να κάνω το άλμα;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από icy20

Νομιζω οτι αναβει η λεπιδα οταν πρεπει να του ριξεις...Δεν θυμαμαι καλα το εχω τελειωσει καιρο τωρα :(

ακριβώς!

πολύς κόσμος, μέχρι την arena, δεν χρησιμοποιεί rapid kill.

απο την arena και μετά είναι αναγκαιότητα, καθώς τα πιο δύσκολα bosses, βγαίνουν μόνο έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Και πως ενεργοποιούμε το rapid kill; Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία; Το μόνο που καταφέρνω είναι να τον μαχαιρώνω στην πλάτη και μετά να με πετάει κάτω... Έχω σκάση... :confused:

Link to comment
Share on other sites

Μια από τα ίδια αγαπητέ Τζώρτζη (The two thrones)! Αν σου άρεσαν τα προηγούμενα θα σε καλύψει για κανά σαββατοκύριακο.

Το speed kill STELIOVIPER, υποτίθεται ότι είναι για stealth kills, αλλά και για όλα τα Bosses (μόνο με αυτό βγαίνουν). Για παράδειγμα, στο 1ο Boss που έχεις κολλήσει, θα πρέπει, αφού σκαρφαλώσεις στον τοίχο και πάνω στη εξέδρα, να πηδήξεις πάνω του. Εκεί περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Αφού θολώσει η οθόνη και ακούσεις (υποτίθεται) τους χτύπους της καρδιάς σου, πατάς αριστερό click και ο ήρωας καταφέρνει σοβαρό χτύπημα στον γίγαντα. Αφού τον τυφλώσεις (3 speed kill για κάθε μάτι), του χτυπάς τα πόδια, γονατίζει, πας από πίσω και αρχίζεις πάλι τα speed kill. Eίναι απλό, αν μπεις στο νόημα. Πέρα από αυτή την <<καινότομία>>, δεν προσφέρει κάτι συγκλονιστικό νέο, οπότε, όποιος έχει παίξει και τα προηγούμενα θα του φανεί εύκολο και γρήγορο!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.