Jump to content


restarts


adok13

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους,αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Το PC μου κάνει επανεκκινήσεις εδώ και κάμποσο καιρο. Δεν κάνει συνεχεια.Για να σας αποκλείσω κάποιες περιπτώσεις να σας πω ότι μετά από ψάξιμο το πρόβλημα δεν είναι ούτε από μνήμες ούτε από θερμοκρασία.Δοκιμασα το πρόγραμμα S & M και οταν του κανω τεστ στο CPU(FPU) μου κανει επανεκκίνηση αμεσως.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κάνει overclock.Tην ψήκτρα την έχω ελεγξει.βασικα πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στη τροφοδοσία.,το psu που έχω είναι ένα μούφα 300αρι.Αλλα το ίδιο τροφοδοτικό δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα σε ένα άλλο pc που ειχα με ακριβώς ίδιες καταναλώσεις με τη μόνη διαφορά ότι το ένα είχε sempron 2,4Ghz και αυτό που έχω τώρα που έχει και το πρόβλημα έχει Celeron 2,4 Ghz.

CELERON 2,4

2x256MB

geforce 2 mx 400

1 x dvd rom

1 x cd-rw

psu=300w

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο η κατανάλωση (W) που ενδέχεται να είναι όμοια ανάμεσα στα δύο μηχανήματα. Ενδεχομένως οι απαιτήσεις σε A να είναι πιο μεγάλες τώρα και έτσι να παρουσιάζεται το πρόβλημα. Λογικά έχεις αλλάξει και μητρική. Μπορεί η προηγούμενη να ήταν λιγότερο απαιτητική. Αν είναι όλα όπως τα λες, μάλλον θέμα psu είναι...

Link to comment
Share on other sites

Πάνω κάτω σαν επεξεργαστές καταναλώνουν το ίδιο. Λογικά για να άλλαξες επεξεργαστή, θα άλλαξες και μητρική. Μήπως παίζει με τη μητρική τίποτα; Το ότι δούλευε πάντως το τροφοδοτικό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι στα τελευταία του. Οι επανεκκινήσεις άρχισαν ξαφνικά ή αφού πέρασες ή άλλαξες κάτι. Πάντως τέτοιες απότομες επανεκκινήσεις σε πολλά ζόρια, κατά 99% δηλώνουν πρόβλημα τροφοδοσίας.

Link to comment
Share on other sites

Αν ηταν προβλημα θερμοκρασιας οταν εκανα test με το s&m στη cpu(fpu) θα εκανε restart μετα απο καποια λεπτα και οχι αμεσως,δε μπορει να ανεβει η θερμοκρασία σε δευτερα ετσι δεν ειναι;.Θα ψαξω κανα psu να κανω τραμπα να δω αν θα λυθει το πρόβλημα και θα σας πω.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από adok13

Αν ηταν προβλημα θερμοκρασιας οταν εκανα test με το s&m στη cpu(fpu) θα εκανε restart μετα απο καποια λεπτα και οχι αμεσως,δε μπορει να ανεβει η θερμοκρασία σε δευτερα ετσι δεν ειναι;

Όχι απαραίτητα. Δοκίμασέ το σε κάποιο μηχάνημα που δουλεύει, αν τρέξεις ένα Orthos/Prime και δεις τις θερμοκρασίες, θα δεις ότι ο μετρητής "πηδάει" κατευθείαν στην υψηλότερη. Παρ'όλα αυτά, το τροφοδοτικό είναι ένας πολύ καλός λόγος για να πλαντάξει ένα μηχάνημα. Και μη κοιτάς μόνο με τι δούλευε το ίδιο τροφοδοτικό παλιότερα, κάποτε χαλάνε κι αυτά ;)

Link to comment
Share on other sites

fotme το εχω κανει αυτο που λες και παλι τα ιδια.Θα προσπαθησω να δανειστω ενα τροφοδοτικο απο κανενα φιλο μου για να δω αν εκει ειναι το προβλημα και θα σας πω τι εγινε.παντως σας ευχαριστω ολουσ για τη βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα το προβλημα ηταν το psu.Καταφερα και δανειστηκα τροφοδοτικο απο ενα φιλο μου,το εβαλα στο δικο μου και ετρεξα το s&m και ολοκληρωσε το cpu(fpu) test χωρις να κανει restart .Οποτε παω για καινουργιο psu.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας :worship: :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.