Jump to content



iPod restore


g_0x

Recommended Posts

Παιδες πηρα το ipod photo 40gb και εχω ενα προβλημα.εκανα ρεστορ ολα καλα κ ωραια αλλα λεει οτι για να ολοκληροθει το ρεστορ πρεπει να το βαλω στην πριζα.ελα ομως που δεν εχω φορτιστη και το φορτιζω απο το usb.και το κακο ειναι οτι καταλαβαινει οτι δεν ειναι στην πριζα αλλα στο πισι.κανενα κολπο?θα βοηθουσε πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Το κανεις remove απο το pc που το βλεπει ως εξωτερικο drive (δλδ κανεις ασφαλη καταργηση). ΔΕΝ το βγαζεις ομως απο τη USB. Μετα απο μερικα δευτερολεπτα θα αρχιζει μονο να φορτιζει, ενω θα μπορεις να μπεις και στο μενου του. Δοκιμασε το.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Κάνω υπερξέθαμα 4 ετών αλλα δεν πειράζει :D Λοιπόν..Έχω κι εγώ ένα ipod photo 20GB και του έκανα σήμερα restore.Μου ζητάει κλάσικά κι εμένα να το βάλω στον φορτιστή μπλά μπλά αλλα επειδή δεν έχω της apple, κολλάει στο εικονίδιο με τον φορτιστή,τον τοίχο κλπ..Καμια ιδέα πώς μπορώ να το κάνω να δουλέψει? :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.